Το Gazarte φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με συναυλίες, επιλεγμένα dj sets, ακουστικά live sessions και εορταστικά μενού Απόλαυση σε δύο επίπεδα και φέτος στο Gazarte!

Παραμονή Χριστουγέννων, στη μουσική σκηνή, στο ισόγειο του αγαπημένου μας πολυχώρου, o Ευστάθιος Δράκος και η Katerine Duska θα μας παρουσιάσουν το sequel της περσινής επιτυχίας “From Broadway to Hollywood” με αγαπημένα jazz standards, ενώ Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Μαριέττα Φαφούτη, παρέα με τους Jaguar Bombs και guests-έκπληξη (!), στήνουν ένα μοναδικό πάρτι για να μας βρει το 2015 με το πιο μεγάλο χαμόγελο!
 

Την ίδια στιγμή, στο Cocktail-Restaurant, στον 1ο όροφο, το τραπέζι είναι επίσημα στρωμένο και σας περιμένει να απολαύσετε γεύσεις που φλερτάρουν με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας. Τη μουσική επιμέλεια έχουν αναλάβει οι παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7, Κατερίνα «Kafka» Καφετζή, Σάκης Τσιτομενέας και Νίκος Παγιατάκης, με χορευτικά soundtracks και τις πιο μεγάλες επιτυχίες από κάθε χρυσή δεκαετία!
 

Όλες οι αισθήσεις ικανοποιούνται σε έναν χώρο που δεν απέχει από την οικογενειακή ατμόσφαιρα ενός ζεστού σπιτικού!

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα και μενού:

LIVE STAGE – ΙΣΟΓΕΙΟ
 
Παραμονή Χριστουγέννων

Έπειτα από την περσινή επιτυχία, το project “From Broadway to Hollywood” επανέρχεται, αυτή την φορά, με την λαμπερή Katerine Duska στο πλευρό του μοναδικού  Ευστάθιου Δράκου (Minor Project) για να μας χαρίσει μια ακόμα μοναδική βραδιά πλημμυρισμένη με τα πιο γνωστά jazz standards, χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και jazzy-pop μελωδίες. Καλλιτέχνες-θρύλοι όπως οι Frank Sinatra, Billie Holiday και Ella Fitzerald συναντιούνται με σύγχρονους ερμηνευτές όπως ο Michael Buble, ο Robbie Williams και η Amy Winehouse σε ένα μαγικό ταξίδι στο χθες και στο σήμερα που θα θυμόμαστε για καιρό!
 
 
Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το Gazarte υποδέχεται το 2015 με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένους όλους εσάς! Οικοδέσποινα, η πιο φωτεινή πλευρά της ελληνικής ποπ σκηνής, Μαριέττα Φαφούτη, και η πιο φρέσκια καλλιτεχνική πρόταση που ακούει στο όνομα Jaguar Bombs.
 
Μετά το πρόσφατο εκθαμβωτικό sold out που μας χάρισε η γλυκιά Μαριέττα και η 8μελής μπάντα της, αυτή τη φορά καλεί όλους τους καλλιτεχνικούς της φίλους, επί σκηνής και στήνουν μια γιορτή για να προϋπαντήσουμε το 2015 γεμάτοι θετική ενέργεια! Από τα πιο συναισθηματικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέχρι τα πιο δυνατά soul, disco και r’n’b κομμάτια! Από τον Frank Sinatra, την Aretha Franklin και τον Elvis Presley, μέχρι τους Black Keys, τους Awolnation και τους Imagine Dragons!
 
Από την άλλη μεριά, οι Jaguar Bombs δίνουν το δικό τους εορταστικό στίγμα βάζοντας στο μπλέντερ ροκ εν ρολ ρυθμούς από τα 60ς και pop anthems των 00ς χωρίς καμία ενοχή!
 
Ένα εορταστικό χορευτικό ντελίριο που υπόσχεται αστείρευτες στιγμές χαράς, αμέτρητες νιφάδες αγάπης, και όλα αυτά  πασπαλισμένα με χρυσόσκονη φτιαγμένη από ευχές!
 

COCKTAIL – RESTAURANT  – 1ΟΣ ΌΡΟΦΟΣ

Τα φετινά Χριστούγεννα στο Gazarte έχουν κέφι, πολλή μουσική, και ένα γιορτινό τραπέζι που ετοιμάστηκε με πολύ μεράκι για όλους εσάς!
 
Παραμονή Χριστουγέννων τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνει η γνωστή και πλέον αγαπημένη παραγωγός του Εn Lefko 87.7, Κατερίνα «Kafka» Καφετζή, ενώ Παραμονή Πρωτοχρονιάς μετράμε αντίστροφα από το δέκα μέχρι τη νέα χρονιά, με τον Ευστάθιο Δράκο (Minor Project) και εκλεκτούς καλεσμένους να επενδύουν με τον πιο συναισθηματικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου δίπλα σε ένα κλασικό πιάνο, μέχρι τα μουσικά ηνία της βραδιάς να αναλάβουν ο Σάκης Τσιτομενέας και ο Σπύρος Παγιατάκης, σε ένα πάρτι αφιερωμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες, που θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες!
 

Ακολουθεί το μενού για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς:

CHRISTMAS MENU

Welcome Apperitif
Ρολά σολομού γεμιστά με θαλασσινά και μάραθο και sauce lime.
Σαλάτα ανάμεικτη με άγρια ρόκα και radicchio, ψητό μανούρι, μανταρίνι, πασπαλισμένη με σουσάμι και sauce φραγκοστάφυλου.
 Sorbet Lime με δυόσμο
Χοιρινά φιλετάκια μπρεζέ με Vinsanto Σαντορίνης, συνοδευόμενα από ρύζι αρωματισμένο με σαφράν, σταφίδες και ρόδι.
Cheesecake με βάση από μελομακάρονο και sauce από φρούτα του δάσους.

(Τιμή/Άτομo: 45 ευρώ)

NEW YEAR’S EVE MENU

Welcome cocktail
Τάρτα με τυριά και ξερά σύκα, συνοδευόμενη από τσιπς procciouto και sauce κρασιού.
Σαλάτα από τραγανά λαχανικά, τυρί chèvre, καρύδια και sauce εσπεριδοειδών με λευκό balsamico.
Sorbet Mango
Μοσχαράκι γάλακτος με άγρια μανιτάρια και άρωμα τρούφας, συνοδευόμενο από πουρέ πιπεριάς Φλωρίνης με μυρωδικά και σπαράγγια.
Mousse σοκολάτας με flakes κουβερτούρας, αρωματισμένο με καπνιστό ουίσκι.

(Τιμή/Άτομo: 49 ευρώ)