Οι W.A.S.P., η μπάντα από το Λος Άντζελες θα βρεθεί στην Ελλάδα για δυο συναυλίες, στο Gagarin 205 της Αθήνας και στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης

… την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

W.A.S.P. –  “30 YEARS OF THUNDER”

29 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 οι W.A.S.P. έδωσαν το πρώτο τους show στο Troubadour στο Λος Άντζελες. Και φέτος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία τους για να γιορτάσουν 30 χρόνια
καταιγιστικού, σκληροτράχηλου metal!!!

 
Και φυσικά ο Blackie Lawless επιστρέφει  στην αγαπημένη του Ελλάδα και στο κοινό με το οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί για δύο συναυλίες

Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας παρουσιάσουν το εντυπωσιακότερο show της 30χρονης πορείας τους!
 

Το δίωρο show αποτελείται από τρία μέρη:
 το πρώτο ωριαίο set περιλαμβάνει τραγούδια από τα 4 πρώτα albums των W.A.S.P. (“W.A.S.P.”, “Last Command”, “Inside The Electric Circus”, “The Headless Children”)
 το δεύτερο set θα είναι αφιερωμένο στο “The Crimson Idol”  – το πιο επιτυχημένο ever album τους – που θα το παρουσιάσουν μαζί με την ταινία που έχει ο Blackie ειδικά δημιουργήσει. Στο τρίτο set θα περιλαμβάνει υλικό από το καινούργιο studio album αλλά και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια.  Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά
Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!
 

Studio Discography:
 
W.A.S.P. (1984)
 The Last Command (1985)
 Inside the Electric Circus (1986)
 The Headless Children (1989)
 The Crimson Idol (1992)
 Still Not Black Enough (1995)
 Kill Fuck Die (1997)
 Helldorado (1999)
 Unholy Terror (2001)
 Dying for the World (2002)
 The Neon God: Part 1 – The Rise (2004)
 The Neon God: Part 2 – The Demise (2004)
 Dominator (2007)
 Babylon (2009)

 
W.A.S.P.Line up
 Blackie Lawless
Doug Blair
Mike Duda
Mike Dupke