Ο Γιώργος Σπανός στο Half Note Jazz Club

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Ο Γιώργος Σπανός γιορτάζει τα γενέθλια του με ένα κεφάτο live-party στο Half Note Jazz Club την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Ο Γιώργος Σπανός γιορτάζει τα γενέθλια του με ένα κεφάτο live-party στο Half Note Jazz Club την Πέμπτη 30 Μαΐου.

 Τον τόνο θα δώσουν ο ηλεκτρικός ήχος, οι ανατρεπτικές jazz- blues διασκευές του αλλά και τα τραγούδια και οι μουσικές από τις προσωπικές του δουλειές.

 Οικοδεσπότες μαζί του θα είναι ο Γεράσιμος Αναστασόπουλος (σαξόφωνο), ο Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο) και ο Νίκος Καπηλίδης (τύμπανα). Όλοι μαζί, θα υποδεχθούν στη σκηνή φίλους ηθοποιούς και τραγουδιστές, που έσμιξαν με τις μουσικές του Γιώργου Σπανού σε αυτή τη…43χρονη (!!!) μουσική διαδρομή!

 Γιώργος Σπανός: κιθάρα, τραγούδι Γεράσιμος Αναστασόπουλος: σαξόφωνο Γιάννης Πλαγιαννάκος: μπάσο Νίκος Καπηλίδης: τύμπανα

Ο Γιώργος Σπανός έχει σπουδές στη κιθάρα και στα θεωρητικά με τους Λίζα Ζώη, Δημήτρη Φάμπα, Θανάση Μπίκο, Γιώργο Κυριακάκη κ.ά. Έχει γράψει μουσική για 14 θεατρικές παραστάσεις. Το 2004 έγραψε, σκηνοθέτησε και παρουσίασε στο φεστιβάλ «Εντροπία» την παράσταση «Τα κλειστά σχολεία σώζουν τα παιδιά από τη γρίπη» (συν. Νίκος Γιαβρόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης, Βάνα Πεφάνη κ.ά.). Το 2005, κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ζήσε», με ερμηνευτές εφτά καταξιωμένους ηθοποιούς: Ελένη Ζιώγα, Γεράσιμος Γεννατάς, Αιμίλιος Χειλάκης, Βάνα Πεφάνη, Εβελίνα Παπούλια, Μπέσσυ Μάλφα, Νάντια Δεληγιάννη. Το 2011, κυκλοφόρησε η δεύτερη προσωπική συλλογή του στο διαδίκτυο (www.spanosmusic.com) και ξεκίνησε η συνεργασία του με τους Γιάννη Πλαγιαννάκο (μπάσο) και Νίκο Καπηλίδη (τύμπανα) πραγματοποιώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις.

Μάνος Κιτσικόπουλος: Ρεσιτάλ πιάνου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

Ο Γιώργος Σπανός στο Half Note Jazz Club

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Ο συνθέτης και κιθαρίστας Γιώργος Σπανός συστήνεται στο κοινό του “Half Note Jazz Club” για ένα ακουστικό αλλά και ηλεκτρικό … slalom…

Ο συνθέτης και κιθαρίστας Γιώργος Σπανός συστήνεται στο κοινό του “Half Note Jazz Club” για ένα ακουστικό αλλά και ηλεκτρικό

slalom στη Jazz, το Blues, τη Rock… Στις μουσικές του αποσκευές, θα έχει τις προσωπικές του δουλειές από τη δισκογραφία και το θέατρο, ανέκδοτο υλικό του αλλά και τις ανατρεπτικές του διασκευές. Μαζί του θα είναι η Άντα Λιβιτσάνου στο τραγούδι, ο Γεράσιμος Αναστασόπουλος στο σαξόφωνο, ο Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσσο και ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα. Καλεσμένη του επί σκηνής, η Άννα Ετιαρίδου.

Ο Γιώργος Σπανός έχει σπουδές στη κιθάρα και στα θεωρητικά με τους Λίζα Ζώη, Δημήτρη Φάμπα, Θανάση Μπίκο, Γιώργο Κυριακάκη κ.α. Έχει γράψει μουσική για 14 θεατρικές παραστάσεις. Το 2004 έγραψε, σκηνοθέτησε και παρουσίασε στο φεστιβάλ «Εντροπία» την παράσταση «Τα κλειστά σχολεία σώζουν τα παιδιά από τη γρίπη» (συν. Νίκος Γιαβρόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης, Βάνα Πεφάνη κ.α.). Το 2005, κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ζήσε», με ερμηνευτές εφτά καταξιωμένους ηθοποιούς: Ελένη Ζιώγα, Γεράσιμος Γεννατάς, Αιμίλιος Χειλάκης, Βάνα Πεφάνη, Εβελίνα Παπούλια, Μπέσσυ Μάλφα, Νάντια Δεληγιάνη. Το 2011, κυκλοφόρησε η δεύτερη προσωπική συλλογή του στο διαδύκτιο (www.spanosmusic.com) και ξεκίνησε η συνεργασία του με τους Γιάννη Πλαγιαννάκο (μπάσσο) και Νίκο Καπηλίδη (τύμπανα) πραγματοποιώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις.

Γιώργος Σπανός Κιθάρα & Τραγούδι
 Άντα Λιβιτσάνου Τραγούδι
Γεράσιμος Αναστασόπουλος Σαξόφωνο
Γ ιάννης Πλαγιαννάκος Μπάσσο
Νίκος Καπηλίδης Τύμπανα

Ο Ψαραντώνης για δυο βραδιές στο Passport