Ο Δώρος Δημοσθένους live στη Ρότα

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Μετά από απαίτηση του κοινού και για να μην σπάμε τις παραδόσεις o Δώρος Δημοσθένους έρχεται για ένα τελευταίο εορταστικό Live στην Ρότα, δύο μέρες πριν την έλευση των Χριστουγέννων για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει.

Μετά από απαίτηση του κοινού και για να μην σπάμε τις παραδόσεις o Δώρος Δημοσθένους έρχεται για ένα τελευταίο εορταστικό Live στην Ρότα, δύο μέρες πριν την έλευση των Χριστουγέννων για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και να αποχαιρετήσουμε την  χρονιά που φεύγει.

Ένα εορταστικό, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για αυτή την μέρα με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που ξεκινάει  απ’τον διεθνή κινηματογράφο, τα πιο γοητευτικά ξένα standars και φτάνει στα μεγάλα ελληνικά τραγούδια από το ελαφρό μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο και φυσικά σε επιλογές απ΄το πρόσφατο album Compere.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές και κεφάτες ερμηνείες κάνοντας αξέχαστη αυτή την γιορτινή βραδιά.

Στο πιάνο ο Νεοκλής Νεοφυτίδης

Άλλες Παράλληλες στο Πόρτα: Ο 1ος Κύκλος αφιερωμένος στη μουσική

Ο Δώρος Δημοσθένους live στη Ρότα

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Μετά την πολύ πετυχημένη βραδιά του στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής σ’ ένα εκρηκτικό, χορευτικό swing party, ο Δώρος Δημοσθένους αποκαλύπτει την άλλη του πλευρά, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ρότα Art Coffe.

Μετά την πολύ πετυχημένη βραδιά του στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής σ’ ένα  εκρηκτικό, χορευτικό swing party, ο Δώρος Δημοσθένους αποκαλύπτει την άλλη του πλευρά, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ρότα Art Coffe.

Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και  την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα και καλού φίλου του Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Για ένα μοναδικό βράδυ σε μια αυλή από τα παλιά στο Ρότα Art Coffe στα Εξάρχεια στο κέντρο της πόλης. Με ανοιχτή οροφή και τον έναστρο ουρανό από πάνω.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές  ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο και απ’το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο  Ρότα Art Coffe για μια και μοναδική μελωδική βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε με τραγούδια από διαφορετικά είδη και εποχές.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής