Κelly Kaltsi & The Special K'z live στο Faust

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Σε συνδυασμό με την ολοκαίνουρια κυκλοφορία του νέου της single “Toxic Butterfly” που υπογράφει μουσικά η ίδια και ο μουσικός παραγωγός ELIOT, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους η Kelly Kaltsi και οι συνεργάτες της –Special K’z- μας παρουσιάζουν την Δευτέρα 4 Μαΐου στο Faust Bar-Theatre-Arts το “Anti-compromise Project”.

Σε συνδυασμό με την ολοκαίνουρια κυκλοφορία του νέου της single “Toxic Butterfly” που υπογράφει μουσικά η ίδια και ο μουσικός παραγωγός ELIOT, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους η Kelly Kaltsi και οι συνεργάτες της –Special K’z– μας παρουσιάζουν την Δευτέρα 4 Μαΐου στο Faust Bar-Theatre-Arts το “Anti-compromise Project”.

“Toxic Butterfly” καθώς και νέο ακυκλοφόρητο υλικό με indie rock ύφος και trip hop στοιχεία, video art, διαδραστικότητα και πρόζα συνδυάζονται μεταξύ τους καταλήγοντας σε πρωτότυπους συνδυασμούς και αναπάντεχα ασυμβίβαστα “παντρέματα”.

Από την παράνοια του trip hop, σε μονοπάτια “πειραγμένου swing” και electro soul και απο’κει σε ακούσματα dream pop η Kelly Kaltsi and The Special K’z ξετυλίγουν προσωπικές ιστορίες με επιμονή σε περισσότερα συνειδητοποιημένα.. όχι.

Ο ήχος της ανακύκλωσης από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Gazarte

Κelly Kaltsi & The Special K'z live στο Faust

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Σε συνδυασμό με την ολοκαίνουρια κυκλοφορία του νέου της single “Toxic Butterfly” που υπογράφει μουσικά η ίδια και ο μουσικός παραγωγός ELIOT, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους η Kelly Kaltsi και οι συνεργάτες της –Special K’z- μας παρουσιάζουν την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στο Faust Bar-Theatre-Arts το “Anti-compromise Project”.

Σε συνδυασμό με την ολοκαίνουρια κυκλοφορία του νέου της single “Toxic Butterfly” που υπογράφει μουσικά η ίδια και ο μουσικός παραγωγός ELIOT, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους η Kelly Kaltsi και οι συνεργάτες της –Special K’z– μας παρουσιάζουν την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στο Faust Bar-Theatre-Arts το “Anti-compromise Project”.

“Toxic Butterfly” καθώς και νέο ακυκλοφόρητο υλικό με indie rock ύφος  και trip hop στοιχεία, video art, διαδραστικότητα και πρόζα συνδυάζονται μεταξύ τους καταλήγοντας σε πρωτότυπους συνδυασμούς και αναπάντεχα ασυμβίβαστα “παντρέματα”. Από την παράνοια του trip hop, σε μονοπάτια “πειραγμένου swing” και electro soul και απο’κει σε ακούσματα dream pop η Kelly Kaltsi and The Special K’z ξετυλίγουν προσωπικές ιστορίες με επιμονή σε περισσότερα συνειδητοποιημένα… όχι.

Η Beth Hart live στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων