Video
Twitter Facebook
Go
Free Widgets
RSS

Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Bookmark and Share
Κανονική γραμματοσειρά Μεγάλη γραμματοσειρά Μεγαλύτερη γραμματοσειρά
 

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Half Note, οι Opera Chaotique επιστρέφουν για να παρουσιάσουν την πιο χαοτική, κωμική όπερα

τις Δευτέρες 6, 13, 20 & 27 Φεβρουαρίου στις 21:30 το βράδυ.

 

Στα μέσα του 19ου αιώνα σε ένα σκοτεινό θέατρο στο κέντρο του Παρισιού, ο Tenorman έπαιζε το Φάντασμα της Όπερας και ο Voodoo Drummer κρουστά στην ορχήστρα. Η παράσταση κατέβηκε αμέσως. Έτσι δημιούργησαν τους Opera Chaotique και παρουσιάζουν πια μια μοναδική παράσταση που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής όπως Opera, Jazz, Cabaret, Musical και άλλα, όλα μέσα από μια κωμική ιστορία, σε ένα  συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.

 

Μέσα σε τρεις πράξεις ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, το Φάντασμα της Όπερας, ο Figaro και ο Charles Bukowski με τον Faust, μπλέκουν σε περιπέτειες και πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμικοτραγική ιστορία.


Από την Όπερα του 18ου και 19ου στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του '20 και '30.

 

Tenorman : Vocals / Piano & Mystery
Voodoo Drummer : Drums & Tricks

 

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι Opera Chaotique στο Culturenow.gr.  


 

Info

Τοποθεσία HALF NOTE JAZZ CLUB, Tριβωνιανού 17, Μετς
Ημερομηνία Δευτέρα 6, 13, 20 & 27 Φεβρουαρίου στις 21:30
Πληροφορίες Τηλ.: 210 9213310, www.halfnote.gr
Τιμές εισιτηρίων (χωρίς ποτό) : 12€