Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά \”Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας\” αλλά και μπαλάντες του χθες και του σήμερα, ερμηνεύει ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδ

Τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά \”Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας\” αλλά και μπαλάντες του χθες και του σήμερα, ερμηνεύει ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης κάθε Πέμπτη βράδυ (Εναρξη 8 Νοεμβρίου),στη νέα μουσική σκηνή Πυρήνας.

Τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας αλλά και μπαλάντες του χθες και του σήμερα, ερμηνεύει ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης κάθε Πέμπτη βράδυ,στη νέα μουσική σκηνή Πυρήνας.

Μαζί του η Μαρία Παπαγεωργίου, μια νέα και πολλά υποσχόμενη φωνή, που ξεχώρισε στην Τρίτη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Άρκτου. Οι δυό τους από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου παρουσιάζουν ένα νεανικό πρόγραμμα γεμάτο συγκίνηση και διατυπώνουν με τον ήχο τους το μουσικό στίγμα της γενιάς τους.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει τραγούδια των Θ. Μικρούτσικου (Επτά νάνοι, Δεν είμαι άλλος), Δ. Σαββόπουλου (Τοπίο Μυστικό), Σ. Ξαρχάκου (Πώς να σωπάσω μέσα μου), Δ. Μούτση (Όνειρο, Μην το ψάχνεις δεν πειράζει), Σ. Μάλαμα (Τίποτα δεν χάθηκε), Θ. Παπακωνσταντίνου (Τα κάλαντα, Όταν χαράζει), Τρύπες (Τρένο), Raining Pleasure, τραγούδια από τον δίσκο του (Ποτάμι μαύρο, Επαρχία, Έφυγες, κ.α.), αλλά και ξένα δημοφιλών καλλιτεχνών (Manu Chao, Elvis Presley, Portishead, Wild Cherry κ.α.).

Δύο νέοι ταλαντούχοι μουσικοί, γεμάτοι όρεξη και αγάπη για την περιπέτεια της μουσικής επιχειρούν δικό τους ταξίδι και μας προσκαλούν να συνταξιδέψουμε.

Μαζί τους οι μουσικοί: Θάνος Κολοκυθάς-Μπάσο, Λάμπης Μητσιάκης Λύρα/ Τρομπόνι/ Μαντολίνο, Γιάννης Μπούρας-Ηλεκτρική κιθάρα,Θανάσης Αρχανιώτης-Ντραμς.

INFO
Μουσική Σκηνή Πυρήνας
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11, Χίλτον
Τηλ. 2107237150.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με ποτό
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.

 

Τραγούδια σε γνωστά μονοπάτια

Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Κάθε Πέμπτη στο μουσικό χώρο Πυρήνας ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μας προσκαλεί να συνταξιδέψουμε μαζί του σε ένα ταξίδι με τραγούδια από τον δί

Κάθε Πέμπτη στο μουσικό χώρο Πυρήνας ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μας προσκαλεί να συνταξιδέψουμε μαζί του σε ένα ταξίδι με τραγούδια από τον δίσκο του «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας».

Κάθε Πέμπτη στο μουσικό χώρο Πυρήνας ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μας προσκαλεί να συνταξιδέψουμε μαζί του σε ένα ταξίδι με τραγούδια από τον δίσκο του «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας».

Ο νέος και πολλά υποσχόμενος για την ελληνική μουσική Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης βρίσκει την καλύτερη αφορμή για να μας κάνει να ταξιδέυουμε μαζί του κάθε Πέμπτη.

Και αυτός είναι ο δίσκος του, ο οποίος είναι δημιούργημα σπουδαίων δημιουργών του χώρου. «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας», τίτλος ποιητικός και ταξιδιάρικος, για ένα δίσκο σε διασκευή και ενορχήστρωση του Κώστα Παρίση και παραγωγή του Παρασκευά Καρασούλου.

Ο δίσκος του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη κυκλοφορεί από την Μικρή Αρκτο, με τραγούδια των Θ. Μικρούτσικου, Δ. Σαββόπουλου, Σ. Ξαρχάκου, Δ. Μούτση, Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Τρύπες, Raining Pleasure, Manu Chao, Elvis Presley, Portishead, Wild Cherry κ.α.

Ο 25χρονος σήμερα Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης από τις Σέρρες, ξεχώρισε στην Δεύτερη Ακρόαση Νέων Δημιουργών της Μικρής Aρκτου το 2004, όπου μας είχε αιφνιδιάσει ευχάριστα με το «Ποτάμι μαύρο» και την «Επαρχία», δύο τραγούδια που διακρίθηκαν για τους ευαίσθητους στίχους τους, για την ώριμη μουσική τους, αλλά και για την ιδιαίτερη ερμηνευτική τους απόδοση από τον ίδιο.

Μαζί του η νέα και πολλά υποσχόμενη Μαρία Παπαγεωργίου, που ξεχώρισε στην Τρίτη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Αρκτου.

Μαζί του παίζουν οι: Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο), Λάμπης Μητσιάκης (λύρα, τρομπόνι, μαντολίνο), Γιάννης Μπούρας (ηλεκτρική κιθάρα), Θανάσης Αρχανιώτης (ντραμς).

Info
Πυρήνας, Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11, περιοχή Χίλτον
Τηλ.: 210 7237150
http://www.pirinas.com/
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος: 12 ευρώ (με ποτό)