Ακρόαση για ηθοποιούς

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Η Σοφία Σπυράτου πραγματοποιεί ακρόαση για νέους άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς για την παραγωγή Lacrimosa του Κωνσταντίνου Κασπίρη που θα ανέβει το φθινόπωρο του …

Η Σοφία Σπυράτου πραγματοποιεί ακρόαση για νέους άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς για την παραγωγή Lacrimosa του Κωνσταντίνου Κασπίρη που θα ανέβει το φθινόπωρο του 2009 στο θέατρο Ροές.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 ως τις 16:00, στο θέατρο Ροές στη οδό Ιάκχου 16 στο  Γκάζι. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 210-3479426.

Οντισιόν

Ακρόαση για ηθοποιούς

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Ζητούνται έξι γυναίκες ηθοποιοί για να στελεχώσουν την θεατρική ερευνητική ομάδα Μέθοδος στον δεύτερο κύκλο εργασιών της για παράσταση πάνω στον αρχαίο…

Ζητούνται έξι γυναίκες ηθοποιοί για να στελεχώσουν την θεατρική ερευνητική ομάδα Μέθοδος στον δεύτερο κύκλο εργασιών της για παράσταση πάνω στον αρχαίο τραγικό λόγο για το καλοκαίρι..

Η πρόσκληση απευθύνεται σε σοβαρά και αφιερωμένα άτομα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει και να είναι έτοιμοι για έντονη σωματική δραστηριότητα και αυτοσχεδιασμό.

Να φορούν άνετο ρουχισμό μαύρου  χρώματος και κατά την προσέλευση τους να φέρουν βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Από της ζωής τα μέρη χάθηκαν οι ποιητές