Ένα κορίτσι γεμάτο τρέλα, ένταση και ψυχή πάνω στη σκηνή, η μοναδική Amparo Sanchez, έρχεται το Σάββατο

22 Ιανουαρίου στη Μουσική Σκηνή  Αυλαία για μια ανεπανάληπτη συναυλία.

Μια μέρα πριν, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 η Amparo Sanchez θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Block 33.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η προηγούμενη εμφάνιση της στα πλαίσια του Kosmos Festival, η Amparo επιστρέφει για μια ακόμη μοναδική συναυλία, έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουργιο single της που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο τίτλος του single, είναι ‘Turista Accidental’ και τη σύνθεση και παραγωγή υπογράφουν οι Calexico κάνοντας δεδομένη την επιτυχία του.

Το όνομα της Amparo θυμίζει σε όλους μας, τoυς Amparanoia, μια από τις σπουδαιότερες μπάντες που έχει αναδείξει μέχρι τώρα η Ισπανική σκηνή. 

Έπειτα από 11 χρόνια πορείας, 7 άλμπουμ και πάνω από 1000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, η Amparo αποφάσισε να ακολουθήσει την σόλο καριέρα της. Το πρώτο της άλμπουμ είχε τίτλο ‘Tucson-Habana’ και η συνεργασία της με τον Joey Burns και John Convertino των Calexico, γίνεται εύκολα αντιληπτή.

Η μουσική της έχει επιρροές από την αφροκουβανική παράδοση, το φλαμένκο, αλλά και τις μελωδίες από την Ανατολή, δημιουργώντας ένα γοητευτικό μίγμα ρυθμού και ήχων.

Μαζί της θα εμφανιστεί ο Μάρκος, ο τραγουδιστής των Locomondo, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και επί σκηνής αλλά και στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2007, για να μας παρουσιάσουν το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει μαζί, Ay Ay Ay και να μας υποσχεθούν ένα εκρηκτικό live!

Ετοιμαστείτε για ενέργεια, κίνηση, ζωή, μουσική, ετοιμαστείτε δηλαδή για το μοναδικό ταμπεραμέντο που ακούει στο όνομα: Amparo Sanchez!