Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Κωμικές καταστάσεις στη χώρα του Πλούτωνα

Κωμικές καταστάσεις στη χώρα του Πλούτωνα
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανεβάζει στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης, στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός, ένα μουσικο-χορευτικό υπερθέαμα! Το έργο «Μία Κωμωδία» του Ιάκωβου Καμπανέλλη κάνει πρεμιέρα , σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρεμούνδου, στις 16 Νοεμβρίου.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανεβάζει στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης, στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός, ένα μουσικο-χορευτικό υπερθέαμα! Το έργο «Μία Κωμωδία» του Ιάκωβου Καμπανέλλη κάνει πρεμιέρα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρεμούνδου, στις 16 Νοεμβρίου.

Μία υπέροχη και πολυτάλαντη ομάδα 30 ηθοποιών και χορευτών, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Ρεμούνδου, τη χορογραφία του Χάρη Μανταφούνη και τη μουσική διδασκαλία του Νίκου Βουδούρη δημιουργεί μία υπερπαραγωγή για το υπέροχο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Στην παράσταση συμμετέχουν τραγουδιστές και ζωντανή νεανική ορχήστρα σε μουσική του Γιούρι Στούπελ, οι οποίοι δίνουν σ\' αυτήν την ξεκαρδιστική κωμωδία το ύφος που της αξίζει!

Η κωμωδία εκτυλίσσεται στη χώρα του Πλούτωνα, όπου ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές δημιουργούνται με την απροσδόκητη είσοδο του κεφαλαίου...

Επενδύσεις, έργα υποδομής, χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας, δημιουργία τραπεζών, έρχονται να ανατρέψουν τη γαλήνια και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για μία οικονομικο-κοινωνικο-πολιτική σάτυρα, στην οποία ο Πλούτωνας καλείται να πάρει μία μεγάλη «πολιτική» απόφαση που θα κρίνει το μέλλον της επικράτειας του...

Πρωταγωνιστούν οι: Αγγελος Παπαδημητρίου , Γιάννης Σιαμσάρης, Μιχάλης Γούναρης, Βασίλης Σεϊμένης, Κώστας Χαλκιάς, Γιάννης Τσάτσαρης, Νίκος Παναγιωτίδης, Θηρεσία Μανωλούδη, Δημήτρης Διακοσάββας, Νίκος Καπέλιος, Σταυριάνα Πανδή και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί, χορευτές και μουσικοί.

Info
Μια κωμωδία, του ΙΘάκωβου Καμπανέλλη
Πρεμιέρα: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου
Θέατρο της Μονής Λαζαριστών-Σκηνή Σωκράτης Καραντινός
Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία: 20 ευρώ κανονικό, 15 ευρώ φοιτητικό
Εξώστης: 15 ευρώ: κανονικό, 12 ευρώ φοιτητικό
Ομαδικό 10 ευρώ
Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ.: 2310. 288000
Βασιλικό Θέατρο: 9:30-21:30
Ε.Μ.Σ: 9:30-21:30
Μονή Λαζαριστών: 9:30-21:30

Σχετικές ειδήσεις
ΓΚΙΑΚ, του Δημοσθένη Παπαμάρκου στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
14.02.2017 17:14
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο «Γκιακ», του Δημοσθένη Παπαμάρκου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.
Το τρίτο στεφάνι, το έργο του Κώστα Ταχτσή στη Μονή Λαζαριστών
26.09.2016 14:34
Το κορυφαίο και μοναδικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή που αποτέλεσε τομή στη σύγχρονη λογοτεχνία και αγαπήθηκε όσο λίγα θα παρουσιασθεί στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος σκηνοθετεί στο ΚΘΒΕ για πρώτη φορά.
Το Παγκάκι, του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
27.04.2016 11:46
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος φιλοξενεί το έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν «Το Παγκάκι», μια παράσταση που έρχεται - μετά από δύο επιτυχημένες σαιζόν στο θέατρο Vault στην Αθήνα- στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών στις 5, 6, 7 και 8 Μαΐου 2016.
Το Παλάτι του Τέλους από τον ΘΟΚ στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
19.04.2016 17:04
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος υποδέχεται τον Μάϊο τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου με την παράσταση «Το Παλάτι του Τέλους» της Judith Thompson, που θα φιλοξενηθεί στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, στις 11 & 12 Μαΐου 2016.
Chat του Gustavo Ott, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
28.03.2016 17:07
Το Μικρό Θέαρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το Θέατρο του Βορρά και το έργο Chat του Gustavo Ott, στο πλαίσιο του θεατρικού Τουρνουά 5Χ5 που διοργανώνει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.