Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ασυνόδευτες κυρίες στο Booze Cooperativa

Ασυνόδευτες κυρίες στο Booze Cooperativa
\'Έξι ηθοποιοί, με τη φωνή τους υποδύονται τα μουσικά όργανα και ξανασυνθέτουν τραγούδια και μουσικές της αγάπης και του

έρωτα. Χωρίς τη συνοδεία οργάνων, με βασικό εξοπλισμό τις φωνές τους, η Κίκα Γεωργίου , παρέα με πέντε εύφωνες κυρίες, παίζουν με τις παρτιτούρες παλιών και νέων τραγουδιών, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής.

 

 

Αξιοποιώντας την πολυφωνική παράδοση, τον τζαζ αυτοσχεδιασμό, και τη θεατρική καταγωγή τους, οι έξι ηθοποιοί φιλοδοξούν να σας ταξιδέψουν στις μουσικές που αγαπούν, τραγουδώντας ασυνόδευτες, αλλά όχι μόνες…

 

 

Συνθέσεις των Tom Waits, Billie Holiday, Shubert και άλλων, αποδίδονται a-cappela σ’ ένα φωνητικό παραλήρημα, καθώς οι κυρίες  Κίκα Γεωργίου, Χριστίνα Μαξούρη, Ελένη Βεργέτη, Ρεγγίνα Μανδηλάρη, Τάνια Παλαιολόγου και Ξένια Θεμελή,  απεκδύονται τα όργανα και τραγουδούν “γυμνά”, τα λόγια του πάθους.


Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Booze Cooperativa στο χώρο του 1ου ορόφου - από τις 19 Δεκεμβρίου 2010 ως τις 16 Ιανουαρίου 2011, κάθε Τετάρτη & Κυριακή στις 9:30  το βράδυ.

 

Σχετικές ειδήσεις
8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά στο Theatre Stage του Gazarte
21.10.2016 10:53
Η παράσταση «8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά» που θα παρουσιάζεται από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου στο Theatre Stage του gazarte, βασίζεται σε μια ιδέα-πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου. Οι 8 ποιητές, αποσπάσματα από τα ποιήματα των οποίων θα ακούσουμε στην παράσταση αυτή, έζησαν ζωές που σφραγίστηκαν από τις ιστορικές συγκυρίες της χώρας τους.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Ο Jan Spisak των Dilemma live στο Booze
19.05.2016 12:19
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21.30 στο Booze :Cooperativa και με ελεύθερη είσοδο σας καλούμε όλους να απολαύσετε μια μοναδική εμφάνιση του Σλοβάκου καλλιτέχνη Jan Spisak.
Το Plaza Ensemble μεταφράζει μουσικά το σύμπαν του Φερνάντο Πεσσόα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
23.03.2016 12:13
Το Plaza Ensemble θα ερμηνεύσει, επί της σκηνής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μια σειρά συνθέσεων και τραγουδιών που συμπλέκονται με ποιήματα και κείμενα του Φερνάντο Πεσσόα, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016.
Konstantinos & Olia in Concert στα Μουσικά Ταξίδια του Θεάτρου ΠΚ
17.02.2016 15:25
Το Θέατρο ΠΚ μας καλωσορίζει στα μουσικά του ταξίδια που ξεκινούν το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.