Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Αντώνης Μιτζέλος στο Passport

Ο Αντώνης Μιτζέλος στο Passport
Ο Αντώνης Μιτζέλος πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων το Δεκέμβριο, στο χώρο πολιτισμού, Passport, στον Πειραιά, με τίτλο «Τροικός …

πόλεμος» (!!!). Με rock διάθεση, ερμηνεύοντας ο ίδιος τα τραγούδια του, παλιά μα και νέα, δηλώνει ακόμα μια φορά \'\'ετοιμοπόλεμος\'\'!


Μια παράσταση με βασικούς συνεργάτες τον \'\'ειδικό\'\' του STAND UP COMEDY στην Ελλάδα, ηθοποιό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΕΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟ,  που σε δικά του κείμενα και ερμηνεία θα καυτηριάζει την επικαιρότητα και τα αποτελέσματα της...


επιμήκυνσης του... χρέους, και την ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΟΥ, μια νέα, rock τραγουδίστρια που θα ερμηνεύσει τραγούδια από τον πρώτο της δίσκο κι επιλογες από την παγκόσμια rock σκηνή (Nirvana - lenny kravitz κ.α).

 

 

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ!

 

Σχετικές ειδήσεις
Ποιητές με hangover: Ο Αντώνης Σουσάμογλου ζωντανά στον Ιανό
02.06.2016 10:45
Ο Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά Ποιητές με hangover και προσκαλεί το κοινό στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 13 Ιουνίου 2016 σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.
Ο Γιάννης Ταυλάς live στο Passport Art
22.04.2016 13:31
Το αδέσποτο (Γιάννης Ταυλάς) κατεβαίνει Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην σκηνή του Passport Art.
Ρεμπέτικο Σουαρέ στο PassPort Art
12.04.2016 14:50
Πέρασε και μια ολόκληρη 2η σεζόν με την αγαπημένη παρέα του PassPort ART και σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο τέλος της βραδιάς.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Ο Σπύρος Γραμμένος την ημέρα των ερωτευμένων στο Passport Κεραμεικός
04.02.2016 12:25
…Γραμμένος και Valentine’s Day (14 Φλεβάρη ως γνωστόν, Κυριακή πέφτει φέτος) στο Passport-Κεραμεικός Upstairs!