Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Αντώνης Ανισέγκος και Ανδρέας Καραουλάνης στη Knot Gallery

Αντώνης Ανισέγκος και Ανδρέας Καραουλάνης στη Knot Gallery
Τζαζ , αυτοσχεδιασμούς, ηλεκτρονικούς ήχους αλλά και Live Visuals θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να απολαύσουν όσοι

βρεθούν στη Knot Gallery την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010.

 

 

unu (Αντώνης Ανισέγκος ) - Live Electronics

 

Ο Αντώνης Ανισέγκος ζει και εργάζεται στο Βερολίνο ως συνθέτης και πιανίστας (τόσο στην κλασσική / σύγχρονη όσο και στην τζαζ / αυτοσχεδιαζόμενη μουσική σκηνή). Έχει σπουδάσει πιάνο , Jazz πιάνο και σύνθεση στη Βουδαπέστη, τη Βιέννη, την Κολωνία και το Βερολίνου και έχει αποσπάσει βραβεία σύνθεσης.

 


Είναι μέλος του συνόλου σύγχρονης Μουσικής European Music Project και εμφανίζεται μεταξύ άλλων με τα σύνολα Grix (με τους Φλώρο Φλωρίδη και Γιώργο Δημητριάδη), Amoebas (με τους Chris Dahlgren, Christian Weidner και John Schröder), Trio IAMA (με τους Γιάννη Ανισέγκο και Μαρία Ανισέγκου), Lynx (με τους Kalle Kalima, Danny Schröteler και Samuel Rohrer), ΣΩΜΑ (με το Θύμιο Ατζακά), ddaA (με τον Oliver Steidle), KAYA (με την Yuko Kaseki), oneone (με τον Rainer Jancis). Πραγματοποιεί διεθνή καριέρα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και τα τελευταία χρόνια είναι ενεργός και στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

http://enstase.wordpress.com/

 

bestbefore ( Ανδρέας Καραουλάνης) - Live Visuals

 

Ο Ανδρέας Καραουλάνης προέρχεται από το χώρο του προγραμματισμού και του animation. Η πιο πρόσφατη δουλειά του επικεντρώνεται στο σχεδιασμό διαδραστικών μέσων και animation. Ένα από τα πιο πρόσφατα πρότζεκτ του είναι το bestbefore, ένας διαδυκτιακός χώρος που παρουσιάζει τη δουλειά του.

http://www.bestbefore.gr/

 

Σχετικές ειδήσεις
The Sound of Color στο ΚΕΤ: Καλεσμένοι οι Αντώνης Ανισέγκος, Γιώργος Δημητριάδης και Έρη Σκυργιάννη
17.11.2016 17:26
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Η λίστα των εκλεκτών προσκεκλημένων καλλιτεχνών μεγαλώνει. Στο τρίτο Τhe sound of Color session μαζί με τον Γιάννη Αναστασάκη θα αυτοσχεδιάσουν ο Γιώργος Δημητριάδης (drums, electronics) και ο Αντώνης Ανισέγκος (rhodes, electronics) σε live visuals της Έρης Σκυργιάννη.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος στο θέατρο Λιθογραφείον
30.05.2016 12:13
Ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Κατερινόπουλος συνεργάζεται με μουσικούς της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Πατρών και παρουσιάζει στα πλαίσια της πειραματικής πλατφόρμας maydayz ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον στην Πάτρα, σε μία και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 21:30.
The Sound of Color: Φ. Φλωρίδης, Γ. Δημητριάδης και Α. Καραουλάνης live στο ΚΕΤ
29.02.2016 12:24
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο χώρο διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην πέμπτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι οι Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά, ηλεκτρονικά), Γιώργος Δημητριάδης (ντραμς) και Ανδρέας Καραουλάνης (live animation).
Οι Σώμα Trio live στο Θέατρο Πόρτα
08.01.2016 14:16
Με αφορμή τον κύκλο «Τρίτες Παράλληλες» καθώς και μία επικείμενη δισκογραφική εμφάνιση ως trio, το ΣΩΜΑ, Αντώνης Ανισέγκος στο πιάνο, Θύμιος Ατζακάς στις κιθάρες και το ούτι και James Wylie στο σαξόφωνο παρουσιάζουν πρωτότυπες και αυθόρμητες συνθέσεις τους την προσεχή Τρίτη 12 Ιανουαρίου στο Θέατρο Πόρτα.