Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στο Μετρό

Η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στο Μετρό
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου, για δύο Δευτέρες θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή

Μετρό. Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, μας συστήθηκε το 2004 στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου με δύο τραγούδια («Ποτάμι Μαύρο» και «Επαρχία»), ενώ το 2007 κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Φυσάει Αλλιώς Εδώ Ο Αέρας»,  με τη συμμετοχή του συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα.

 

Υπό τον τίτλο «Όμορφοι Και Ηττημένοι», ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης εμπιστεύεται το νέο του υλικό,  ερμηνευτικά, στη τραγουδίστρια Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία μετράει αρκετές συμμετοχές σε δίσκους δημιουργών τις γενιάς της (Δανάη Παναγιωτοπούλου – «Homo Logotypus», Νίκος Χαλβατζής- «Γκόλεμ» κ.α.).    

 

«Όμορφοι και ηττημένοι» ανασυντάσσονται,  οργανώνονται και στήνουν τη νέα τους παράσταση με τραγούδια από το άλμπουμ τους και καινούργιες διασκευές απ’ όλο το φάσμα της μουσικής. Μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες τους υποδέχονται τα Χριστούγεννα, τραγουδώντας για την γενιά των 700 και άλλες ευπαθείς ομάδες σ’ ένα πρόγραμμα στο οποίο ο Nick Cave συνομιλεί με τον Διονύση Σαββόπουλο και η νεότερη γενιά της μουσικής με τον Παναγιώτη Τούντα και τους Beatles .

 

 

Μαζί τους:

Θανάσης Αρχανιώτης – Τύμπανα                               
Θάνος Κολοκυθάς – Μπάσο
Γιάννης Μπούρας – Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά        
Χρήστος Τόλης – Πιάνο , πλήκτρα

Σχετικές ειδήσεις
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου
29.11.2016 16:59
Η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που μετρά πάνω από 50 παραστάσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην αγαπημένη αθηναϊκή σκηνή, τη Δευτέρα 5/12 και μόνο για 5 παραστάσεις.
Η Μαρία Παπαγεωργίου ζωντανά στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
12.09.2016 11:38
Η Μαρία Παπαγεωργίου αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια συναυλία στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο Παλαιό Ελαιουργείο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2016 του Δήμου Ελευσίνας.
Η Μαρία Κηλαηδόνη για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
16.06.2016 16:34
Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων, ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της αμερικάνικης country, blues και 50’s σκηνής (π.χ. Johnny Cash, Ray Charles κ.ά).
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.