Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τάσος Γεωργόπουλος και Banda Banda στο Black Duck Multiplarte

Τάσος Γεωργόπουλος και Banda Banda στο Black Duck Multiplarte
Μετά από ένα μακρύ ταξίδι πολλών μηνών, ο Τάσος Γεωργόπουλος και η αγαπημένη του BanDa – BanDa συναντιούνται ξανά τις δύο

πρώτες Τρίτες του Δεκέμβρη στο Black Duck Multiplarte στό κέντρο της Αθήνας (Χρήστου Λαδά 9Α). 

 


Μουσικά μπλεξίματα και τραγουδιστικές αλχημείες με φόντο τον τελευταίο τους δίσκο «Χαρταετός» που πετάει από την Τουρκία και τα Βαλκάνια έως τη Σικελία και τη Βαρκελώνη.

 

Συμμετέχουν


Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο)
Τάσος Γιαννούσης (στρέλα - κιθάρα – φωνή)
Τάσος Αντωνίου (κιθάρα – κρουστά – φωνή)
Βάσω Νικολάκου (φωνή)

Σχετικές ειδήσεις
Τάσος Γιαννίκος Quartet live στο Γυάλινο Up Stage
23.11.2016 10:12
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου οι Τάσος Γιαννίκος Quartet στο Γυάλινο - Up Stage σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική.
O Αργύρης Μπακιρτζής στον Κήπο του Black Duck
30.05.2016 10:51
Στον μαγευτικό του Κήπο, το Black Duck, την Τρίτη 31 Μαΐου, υποδέχεται το καλοκαίρι με τον Αργύρη Μπακιρτζή και τον πιανίστα Γιώργο Πατεράκη.
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Παρουσίαση cd του Μιχάλη Πιερή και του Κώστα Βόμβολου στο Black Duck
19.04.2016 14:28
Ο Μιχάλης Πιερής και ο Κώστας Βόμβολος παρουσιάζουν το CD τους «Δεκαεννιά ερμηνείες» (εκδόσεις Μελωδικό Καράβι) στο Black Duck, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016.
Οι Black Ducklings live στο Black Duck!
01.03.2016 15:36
Φέτος τις Απόκριες, το Black Duck σας προσκαλεί να φορέσετε την αγαπημένη σας κόκκινη απόχρωση σε όποια μεταμφίεση ή σε όποιο ρούχο και αξεσουάρ επιλέξετε και να έρθετε να διασκεδάσετε με τα «Μαύρα Παπιά» στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του!