Μετά τη μεγάλη επιτυχία του No Shakespeare please ανεβαίνει στη σκηνή  του Lido Music Theatre, η καινούρια μουσική κωμωδία της Μπέσσυ …

Μάλφα με τίτλο Πειρατές.

Στις ζοφερές μέρες του 2010 η Ελλάδα βρίσκεται βυθισμένη σε οικονομική κρίση. Οι πιστοί υπάλληλοι του Lido βλέπουν απελπισμένοι τα άδεια ταμεία της επιχείρησης, όταν η διευθύντριά τους αποφασίζει να απολύσει έναν από τους υπαλλήλους. Τότε ξεσπάει ανταρσία.

Μεταμορφώνουν το Music Theatre σε πειρατικό καράβι, γίνονται οι ίδιοι πειρατές, δένουν τη διευθύντρια στην πλώρη και ξεκινούν να κουρσέψουν τα λιμάνια που θα τους οδηγήσουν στο θησαυρό που θα σώσει τη χώρα.

Είναι όμως τόσο πιστοί στο σκοπό τους; Μήπως στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουν είναι να κρατήσουν το θησαυρό για τον εαυτό τους;

Ο Τζακ Σπάροου, ο Κάπτεν Χουκ, ο Μπαρμπαρόσα και ο Μαυρογένης, διάσημοι πειρατές, με τη βοήθεια των μούτσων Τζιόβενου και Κακοφωνίξ, ετοιμάζονται να σαλπάρουν για τους ωκεανούς της διεθνούς οικονομίας όταν στο πλήρωμα ξαφνικά βρίσκεται και η όμορφη κόρη Κατρίνα με την γκουβερνάντα της.

Έρωτες, πάθη και μίση θα εκτυλιχτούν στο πλοίο και όλα αυτά υπό το άγρυπνο και πονηρό βλέμμα της Κυράς της Θάλασσας.

Ένα μουσικό ταξίδι ξεκινάει και κορυφώνεται στο δικό μας λιμάνι, τον όμορφο Πειραιά!

Μα πως βρέθηκε στο πλήρωμα η όμορφη κόρη Κατρίνα και τι συμβαίνει με την γκουβερνάντα της;  Πού έχασε το μυαλό του ο μούτσος Τζιόβενος; Το Εξκάλιμπερ είναι αυτό που κρατάει η Κυρά της θάλασσας;  Πώς ο μούτσο Κακοφωνίξ βρέθηκε να τραγουδάει σε μεγάλη πίστα; Αυτό που πετάει από πάνω μας είναι η Τίνκερμπελ;

Μήπως κουνάει λίγο το καράβι μας;

Tαξιδέψτε μαζί μας, γίνετε εσείς οι πειρατές, σε μια διαδραστική κωμωδία-show που οδηγείται σε μιάμιση ώρα ελληνικού γλεντιού. Από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Lido Music Theatre.

Πρωταγωνιστούν:

Θανάσης Δόβρης, Κώστας Ζαχαράκης/ Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μπέσσυ Μάλφα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ορέστης Τζιόβας, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιώργος Χατζής και ο Βαγγέλης Γιαννάκης.

Συγγραφή – σκηνοθεσία: Μπέσσυ Μάλφα
Βοηθοί σκηνοθεσίας: Μαρία Σoλά
Χορογραφία: Αντώνης Λιβερόπουλος
Κοστούμια: Πάνος Σταυριανός
Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους

Ενορχήστρωση, σύνθεση, διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Χατζής

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Χριστόπουλος (Drums), Γιάννης Πλαγιαννάκος (Μπάσο), Δημήτρης Δημόπουλος (Keyboards), Βαγγέλης Κονταράτος (Κιθάρα), Χρήστος Ωραιόπουλος (Τρομπέτα / κρουστά), Παναγιώτης Αλεξίου (Μπουζούκι).