Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας από το  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα

πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11:00 έως τις 21:00.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας ιδρύθηκε το 1889  με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα, ιστορικά Ιδρύματα της Ελλάδας στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας, της αλληλεγγύης και  της προστασίας παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με πολύτιμο έργο.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εμπνεόμενο από το “etsi” της Ρ. Σεντούκα, ξεκινά μία νέα ενότητα δράσεων με τον τίτλο «etsi γιατί μπορούμε» με στόχο την ευαισθητοποίηση κοινού και φορέων σε μια κατεύθυνση περισσότερο συνειδητοποιημένης κοινωνικής παρουσίας όλων.

Έτσι, το φετινό Bazaar του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εκτός από τη διάθεση πολλών και διαφορετικών αντικειμένων σε χαμηλές τιμές, θα πλαισιώνεται και από παράλληλες εκδηλώσεις όπως: διαδραστικά εργαστήρια, προβολές και δρώμενα, εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα του Bazaar αλλά και  την ατμόσφαιρα των ημερών.

Βιβλία, dvd, cd, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα είδη, ημερολόγια, χειροποίητα κοσμήματα, καλλιτεχνικά αντικείμενα, είδη δώρων, ρούχα, γλυκά και πολλά -πολλά ακόμα είδη.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Ταύρου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια
Προβολές ταινιών στις 13:30, 16:00
Παραστάσεις Κουκλοθέατρου 11:00, 17:30
Παιδική Παράσταση Το τραγούδι της Γης 11:30

Συμμετέχουν με περίπτερά τους οι

Ελευθερουδάκης (βιβλία)
Νικολέττα Τσιάμα (κοσμήματα)
Εν Πλω editions (βιβλία, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα είδη)
Ρόδάνθη Σεντούκα etsi αντικείμενα
Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας (ημερολόγια)
ΚΑΠΗ Δήμου Ταύρου (ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα είδη)

αντικείμενα και προϊόντα τους προσφέρουν οι


Kraft foods Hellas
Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ.
Γαϊτάνος Πέτρος
SATO
Styling Club
Minos EMI
Γιάννης Μετζικώφ
New Star DVD
Mika