Η αρχή θα γίνει τη

Δεύτερα 13/12.
Ο Γιάννης Μακριδάκης παρουσιάζει τα βιβλία του
Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης μιλά για τα βιβλία του (Ενάμισης ντενεκές, Η δεξιά τσέπη του ράσου, Ήλιος με δόντια, Συρματένιοι – Ξεσυρματένιοι – Όλοι, Λαγού Μαλλί, από τις εκδόσεις Εστία) και συζητά με τους ακροατές.
Στις 19.00

Τρίτη 14/12: ΡΟΚ – Α – Μπίλυ ο ζουμερός!
Η “KIVOTOS” παρουσιάζει το βιβλίο – μιούζικαλ “ΡΟΚ – Α – Μπίλυ ο ζουμερός!” της Αργυρώς Αγγελοπούλου, σε μουσική Τόλη Κετσελίδη και ερμηνεία των: Γιάννη Ζουγανέλη, Έλντας Πανοπούλου, Μίρκας Παπακωνσταντίνου, Θανάση Τσαλταμπάση, Πένυς Ξενάκη, Σοφίας Βόσσου, Βάσιας Τριφύλλη, Γιάννη Γιοκαρίνη, Τζίμη Πανούση, Χρήστου Δάντη, Γιάννη Μπέζου και Φιόνας Τζαβάρα. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η συγγραφέας και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Μάκης Δελαπόρτας.
Στις 19.00

Πέμπτη 16/12: Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου
Οι εκδόσεις Οξύ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου «Το βιβλίο για τα βιβλία». Για το βιβλίο, μαζί με τον συγγραφέα θα μιλήσει, η δημοσιογράφος Λώρη Κέζα.
Στις 19.00

Κυριακή 19/12: Βιβλίο – Ημερολόγιο 2011 «Συναισθήματα»
Ζευγάρια που ερωτεύονται, πλήττουν ή τσακώνονται. Άνθρωποι που διεκδικούν πόντους στο αιώνιο παιχνίδι εξουσίας των δυο φύλων, διασταυρώνουν τα ξίφη τους επί χάρτου στο νέο Βιβλίο-Ημερολόγιο 2011 με τίτλο «Συναισθήματα» του Γιώργου Καστρουνή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κοντύλι

Πόλεμος ή συμφιλίωση, συναίνεση ή σύγκρουση, ποιος ξέρει; Ίσως να μάθουμε στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα με ωραία μουσική και φυσικά… πολύ συναίσθημα!
Στις 19.00