Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Sorrows Path στο An Club

Οι Sorrows Path στο An Club
Το release live-party των doom metallers SORROWS PATH, για το νέο τους άλμπουμ The Rough Path of Nihilism, που κυκλοφόρησε από …

τη Γερμανική Rock it Up Records, θα γίνει τη Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010,στο AN CLUB, της Αθήνας!

 

Μαζί με τη μπάντα στη σκηνή θα ανεβούνε και οι φετίχ χορεύτριες Zirconia, Alexia και Julia. Στα backing vocals θα συμμετέχει και η δασκάλα φωνητικής Eleni Danielson, η οποία συμμετέχει και στο νέο άλμπουμ...

 

Support μπάντες θα είναι οι rock-metal doomsters INFIDEL, οι όποιοι είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουνε το δεύτερο τους άλμπουμ και οι progressive SOLID FAITH, με αρκετά demos στη πορεία τους και αρκετά καλές κριτικές.

 

Στα decks, θα είναι ίσως ο πιο αυθεντικός metal DJ στην Ελλάδα, Μιχάλης HMRM, με πάρα πολλές ώρες πίσω από τα decks στο ενεργητικό του.

 

Θα υπάρχει και κατάστημα που θα πουλάει διάφορα είδη από SORROWS PATH… όπως επίσημα T-shirt του νέου άλμπουμ, καθώς και γνήσια νέα άλμπουμς που μόλις παραλάβαμε από τη Γερμανία!

Και όλα αυτά μόνο με 8€ είσοδο...

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
BrightSide - It Begins With A Fall: Live παρουσίαση δίσκου στο 8Ball Club
16.09.2016 13:03
Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ των BrightSide., με τίτλο "It Begins With A Fall" είναι εδώ και το παρουσιάζουν ζωντανά την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 8ball Club στη Θεσσαλονίκη.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.