Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σταματήστε τη γη να κατέβω!

Σταματήστε τη γη να κατέβω!
O θίασος Αβάντι, δίνει ραντεβού στην παιδική σκηνή του θεάτρου «Περοκέ», από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου για μία εξαιρετική παράσταση για παιδιά, και όχι μόνο.

O θίασος Αβάντι, δίνει ραντεβού στην παιδική σκηνή του θεάτρου «Περοκέ», από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου για μία εξαιρετική παράσταση για παιδιά, και όχι μόνο.

Τίτλος του έργου \"Σταματήστε τη γη να κατέβω!\", της Κέλλυς Σταμουλάκη, σε σκηνοθεσία της ίδιας και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μια παράσταση που με τα ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια, τις ευρηματικές χορογραφίες, το αφοπλιστικό χιούμορ, τις προβολές animation, τη δημιουργική συμμετοχή των παιδιών, αλλά και την πρωτοποριακή σκηνοθεσία, μας ταξιδεύει σε έναν πολύχρωμο και φουτουριστικό κόσμο.

Πρόκειται για ένα έργο που καυτηριάζει την καταστροφή του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και την υπερθέρμανση του πλανήτη, υπενθυμίζοντας τις αξίες που τόσο συχνά υποτιμούνται στο βωμό της απληστίας και του υπερκέρδους.

Σε ένα μέλλον που δεν απέχει πολύ από το παρόν μας, δύο νέα παιδιά, ο Μάρκος και η Αντιγόνη , αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν σε ένα τρελό μεταλλαγμένο δάσος. Όταν γνωρίζονται σε ένα Λούνα Παρκ αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί την καταστροφή του περιβάλλοντος, υπενθυμίζοντας στο σύγχρονο κόσμο την \"αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης\". Αραγε θα τα καταφέρουν να κάνουν τους άλλους να δουν τον κόσμο και τις πραγματικές του ανάγκες, μέσα απ’ τα δικά τους μάτια;

Παίζουν: Αθηνά Μαυρομάτη, Γιώργος Λαμπάτος, Εύα Αλεξανδρή, Νικήτας Μαργετάκης, Αργυρώ Αγγελοπούλου , Γιάννης Μπίμης, Ροζαμάλια Κυρίου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Αθηνά Βαλκώνη.

INFO
Θέατρο Περοκέ
Οδυσσέως 2,
Τηλ 210-5240040 & 210-5232132
ΚΥΡΙΑΚΗ: δύο παραστάσεις στις 11.00 και 15.00
Καθημερινά οργανωμένες για σχολεία στις 10.30
Γενική Είσοδος: 14 Ευρώ
Γκρούπ: 8 Ευρώ
Σχολεία: 7 Ευρώ
www.thiasosavanti.com

Σχετικές ειδήσεις
Γυναίκα - Βόμβα, της Ιβάνα Ζάικο στη Β' Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας
22.11.2016 16:50
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ανεβαίνει το έργο «Γυναίκα-Βόμβα» της Ιβάνα Ζάικο, της σημαντικότερης νέας φωνής της θεατρικής γραφής όχι μόνο στην πατρίδα της την Κροατία αλλά σε όλο τον βαλκανικό χώρο, σε σκηνοθεσία Κ. Αλέξη Αλάτση, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας Β’ σκηνή, από την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00. Ερμηνεύει η Μαρία Στεφανίδου.
Γύρισε πίσω, της Χριστίνας Σαμπανίκου στο θέατρο 104
21.11.2016 17:27
Οι Βίκυ Αδάμου, Χριστίνα Σαμπανίκου και Θανάσης Ζερίτης –ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στο Θέατρο Άβατον- επιστρέφουν δυναμικά σε καινούρια θεατρική στέγη: από τις 26 Νοεμβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, ‘προσγειώνονται’ στο Black Box του Θεάτρου 104.
Η Σταχτοπούτα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
06.07.2016 11:45
Ποια ψάχνει το γοβάκι της στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας; Το κλασικό αγαπημένο παραμύθι των παιδιών «Η Σταχτοπούτα» παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Μπροντγουαίη το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
18.03.2016 10:20
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, Κυριακή 27 Μαρτίου, αφιερώνει την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, στους νέους ηλικίας 18 έως 28 ετών και τους προσκαλεί να την απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο.
Τελευταίες παραστάσεις για το
09.03.2016 13:21
Η παράσταση του έργου του Γιεβγκιέν Ζαμιάτιν, "Εμείς" που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, από την Ομάδα Σημείο Μηδέν, στο Νέο Χώρο του Θεάτρου Άττις, ολοκληρώνει τον β' κύκλο της επιτυχημένης παρουσίασής της την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.