Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Φάντο και Λις στο Beton 7: Παράταση παραστάσεων

Φάντο και Λις στο Beton 7: Παράταση παραστάσεων
Παράταση τριών παραστάσεων για την παράσταση Φάντο και Λις του Ισπανού συγγραφέα, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ποιητή Fernando Arrabal, που ...

παρουσιάζεται από την Ομάδα Τέχνης Θέατρο του Πανικού στο Beton 7.

Το έργο παρουσιάστηκε από τις 3 μέχρι τις 26 Δεκέμβρη. Παράλληλα, η βραβευμένη γαλλίδα φωτογράφος Dorothy-Shoes (http://www.dorothy-shoes.com/) εκθέτει έργα της στο χώρο του Beton7 , στα πλαίσια της παράστασης.

 

Τρεις ευκαιρίες ακόμα λοιπόν, για όσους δεν πρόλαβαν την παράσταση, στις 7, 8 και 9  Ιανουαρίου 2011, στις 21.00 το βράδυ!

 


Το έργο:

Ο Φάντο κουβαλά την παράλυτη Λις στο δρόμο για την αιώνια ευτυχία. Στην πορεία τους συναντούν τους «τρεις ανθρώπους με την ομπρέλα», Μιτάρο, Ναμούρ και Τόσο, οι οποίοι επίσης αναζητούν το δικό τους «τέλος».

 

Σταδιακά, το όνειρο και η πραγματικότητα, η αλήθεια και το ψέμα, η ποίηση και ο ερωτισμός, η ιεροσυλία και το ιερό, δένονται με τον πιο απλό τρόπο σ’ αυτή τη γιορτή, σ’ αυτό το τελετουργικό του Πανικού. Το θέατρο του Arrabal εκφράζει μέσα σ’ όλες τις περιστροφές του έργου του, το χάος και την αβεβαιότητα της ζωής


Οι συντελεστές

Μετάφραση κειμένου: Λία Χαμηλοθώρη, Στεφανία Μαρμαγγέλου
Σκηνοθεσία: ΛΥΚΩΝ: Λύσανδρος Σπετσιέρης, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου
Σκηνικά-Κοστούμια: Βασιλική Τζούτη
Φωτισμοί-Ήχος: Γιώργος Ματούλας
Video: Γιώργος Ματούλας, Αθανασία Ξαφάρα, Λήδα Τουλουμάκου
Μακιγιάζ: Χριστίνα Τουλουμάκου
Βοηθοί σκηνοθέτη: Τέτη Λουράκη, Λήδα Τουλουμάκου

 

Διανομή

Φάντο: Aναστάσιος Κολοβός, Λις: Στεφανία Μαρμαγγέλου, Μιτάρο: Ελισάβετ Λουμπαρδιά, Ναμούρ: Ευγενία, Τόσο: Τάσος Τζιβίσκος


Μουσικοί

Bασίλης Κωνσταντινάκος (πιάνο), Δημήτρης Μπαλτζής (drums), Γιάννης Περίσσιος (κιθάρα)

 

 

Στα videos εμφανίζονται οι

Γιάννης Καλογερόπουλος, Βασίλης Κωνσταντινάκος ,Βαγγέλης Λάτος, Δημήτρης Μπαλτζής, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Περίσσιος, Λύσανδρος Σπετσιέρης


Κατασκευή-χειρισμός κούκλας
Τέτη Λουράκη, Αννέτα Στεφανοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Παράταση παραστάσεων για τον «Γενικό Γραμματέα» στην Πειραματική Σκηνή -Ι
22.02.2017 13:05
Έως το Σάββατο 4 Μαρτίου παρατείνονται λόγω μεγάλης επιτυχίας οι παραστάσεις του έργου «Ο Γενικός Γραμματέας» του Ηλία Καπετανάκη, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη.
«Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση»: Παράταση παραστάσεων
25.01.2017 12:48
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν ανακοινώνει την παράταση της παράστασης του έργου του Χάινερ Μύλλερ, «Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.
«Αγαπητή Ελένα»: παράταση παραστάσεων στο Θέατρο Επί Κολωνώ
09.01.2017 16:56
Παρατείνονται οι παραστάσεις μέχρι 9 Απριλίου για την βραβευμένη «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια, από την Ομάδα Νάμα στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και αλλαγή στο πρόγραμμα των παραστάσεων (από 5/2 η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα στις 8:15μμ, Τρίτη και Κυριακή στις 9:00μμ).
Oρλάντο της Βιρτζίνια Γουλφ, παράταση παραστάσεων στο Skrow Theater
02.12.2016 10:57
Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017 παρατείνονται οι παραστάσεις για το έργο Ορλάντο, της Βιρτζίνια Γουλφ, που παρουσιάζεται στο SkrowTheater, σε σκηνοθεσία Ιούς Βουλγαράκη.
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.