Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Φάντο και Λις στο Beton 7: Παράταση παραστάσεων

Φάντο και Λις στο Beton 7: Παράταση παραστάσεων
Παράταση τριών παραστάσεων για την παράσταση Φάντο και Λις του Ισπανού συγγραφέα, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ποιητή Fernando Arrabal, που ...

παρουσιάζεται από την Ομάδα Τέχνης Θέατρο του Πανικού στο Beton 7.

Το έργο παρουσιάστηκε από τις 3 μέχρι τις 26 Δεκέμβρη. Παράλληλα, η βραβευμένη γαλλίδα φωτογράφος Dorothy-Shoes (http://www.dorothy-shoes.com/) εκθέτει έργα της στο χώρο του Beton7 , στα πλαίσια της παράστασης.

 

Τρεις ευκαιρίες ακόμα λοιπόν, για όσους δεν πρόλαβαν την παράσταση, στις 7, 8 και 9  Ιανουαρίου 2011, στις 21.00 το βράδυ!

 


Το έργο:

Ο Φάντο κουβαλά την παράλυτη Λις στο δρόμο για την αιώνια ευτυχία. Στην πορεία τους συναντούν τους «τρεις ανθρώπους με την ομπρέλα», Μιτάρο, Ναμούρ και Τόσο, οι οποίοι επίσης αναζητούν το δικό τους «τέλος».

 

Σταδιακά, το όνειρο και η πραγματικότητα, η αλήθεια και το ψέμα, η ποίηση και ο ερωτισμός, η ιεροσυλία και το ιερό, δένονται με τον πιο απλό τρόπο σ’ αυτή τη γιορτή, σ’ αυτό το τελετουργικό του Πανικού. Το θέατρο του Arrabal εκφράζει μέσα σ’ όλες τις περιστροφές του έργου του, το χάος και την αβεβαιότητα της ζωής


Οι συντελεστές

Μετάφραση κειμένου: Λία Χαμηλοθώρη, Στεφανία Μαρμαγγέλου
Σκηνοθεσία: ΛΥΚΩΝ: Λύσανδρος Σπετσιέρης, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου
Σκηνικά-Κοστούμια: Βασιλική Τζούτη
Φωτισμοί-Ήχος: Γιώργος Ματούλας
Video: Γιώργος Ματούλας, Αθανασία Ξαφάρα, Λήδα Τουλουμάκου
Μακιγιάζ: Χριστίνα Τουλουμάκου
Βοηθοί σκηνοθέτη: Τέτη Λουράκη, Λήδα Τουλουμάκου

 

Διανομή

Φάντο: Aναστάσιος Κολοβός, Λις: Στεφανία Μαρμαγγέλου, Μιτάρο: Ελισάβετ Λουμπαρδιά, Ναμούρ: Ευγενία, Τόσο: Τάσος Τζιβίσκος


Μουσικοί

Bασίλης Κωνσταντινάκος (πιάνο), Δημήτρης Μπαλτζής (drums), Γιάννης Περίσσιος (κιθάρα)

 

 

Στα videos εμφανίζονται οι

Γιάννης Καλογερόπουλος, Βασίλης Κωνσταντινάκος ,Βαγγέλης Λάτος, Δημήτρης Μπαλτζής, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Περίσσιος, Λύσανδρος Σπετσιέρης


Κατασκευή-χειρισμός κούκλας
Τέτη Λουράκη, Αννέτα Στεφανοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Oρλάντο της Βιρτζίνια Γουλφ, παράταση παραστάσεων στο Skrow Theater
02.12.2016 10:57
Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017 παρατείνονται οι παραστάσεις για το έργο Ορλάντο, της Βιρτζίνια Γουλφ, που παρουσιάζεται στο SkrowTheater, σε σκηνοθεσία Ιούς Βουλγαράκη.
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Δωδέκατη Νύχτα στο Θέατρο ΠΚ: παράταση παραστάσεων
27.01.2016 11:18
2η παράταση για την "Δωδέκατη Νύχτα" του Σαίξπηρ έως 13 Μαρτίου 2016, με τους ήρωές της να συνεχίζουν να μαγεύουν μικρούς και μεγάλους κάθε εβδομάδα στο Θέατρο ΠΚ στο Νέο Κόσμο.
Εμείς, του Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν: παράταση παραστάσεων στο Θέατρο Άττις
14.01.2016 10:48
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν, λόγω της αυξημένης ανταπόκρισης του κοινού, ανακοινώνει την παράταση της παράστασης «Εμείς» μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.
Η Νοσταλγός, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: Νέα παράταση παραστάσεων στο θέατρο Αλκμήνη
10.12.2015 10:49
Λόγω της μεγάλης αποδοχής του θεατρόφιλου κοινού και των αλλεπάλληλων sold out της παράστασης "Η Νοσταλγός", ο Θίασος Λώτινος Ήλιος και η σκηνοθέτις Άννα Παπαμάρκου με χαρά ανακοινώνουν την 2η παράταση για 4 επιπλέον παραστάσεις του έργου στις 14, 15, 21 και 22 Δεκεμβρίου, στις 19.30.