Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Οι Mohammad live στο About

Οι Mohammad live στο About
Αντισυμβατικές μουσικές, αντισυμβατικές βραδιές υπόσχεται ο πολυχώρος About, ο οποίος θα φιλοξενήσει τους Mohammad, δηλαδή

το πρότζεκτ των Νίκου Βελιώτη, ILIOS, και Coti k.

 


Λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία οι MOHAMMAD εμφανίζονται για τελευταία φορά μέσα στο 2010 στην Αθήνα!

 

Τρεις καλλιτέχνες με παράλληλες πορείες στις μη συμβατικές μουσικές, στα πλαίσια των MOHAMMAD εργάζονται πάνω στις αρχές της ενδοδιαμόρφωσης με μέσα το βιολοντσέλο (Βελιώτης), τις γεννήτριες (ILIOS) και το κοντραμπάσο (Coti K).

 

 


Στο About θα παρουσιάσουν ζωντανά την πρώτη τους δισκογραφική εξτραβαγκάντζα με τίτλο \"ROTO VILDBLOMMA\" καθώς και δείγματα από την επερχόμενη δεύτερη κυκλοφορία τους με τίτλο “TEKTONIKA”.

Σχετικές ειδήσεις
Aziza featuring Dave Holland, Chris Potter, Lionel Loueke & Eric Harland live στη Στέγη
31.10.2016 13:44
Ο ήχος της τζαζ, σήμερα, από ένα all-star κουαρτέτο. Συμβατικές και αντισυμβατικές τεχνικές, παιξίματα που έγιναν αντικείμενο μελέτης και αντιγραφής, ενσωματώσεις ποικίλων επιρροών με τρόπο λειτουργικό και αβίαστο, ιδέες που αλληλοσυμπληρώνονται με ιδιοφυή τρόπο…
Δυο μουσικές βραδιές με φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης
01.08.2016 13:17
Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές βραδιές στις 18 και 19 Αυγούστου 2016.
Bistrots Du Monde: Δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στον Ειλισσό
19.04.2016 15:45
Δύο ιδιαίτερες βραδιές έρχονται την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, με σύμπραξη όλων των συντελεστών της τριλογίας BISTROTS DU MONDE που πέρασαν ήδη πολλές φορές φέτος από τον Ειλισσό και πάντα με μεγάλη επιτυχία!
Adagio: Πέντε ξεχωριστές βραδιές με Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα στο Μέγαρο
15.04.2016 14:23
Το Πάσχα πλησιάζει και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έχει προγραμματίσει στο πλαίσιο του κύκλου Adagio, πέντε ξεχωριστές βραδιές για την Εβδομάδα των Θείων Παθών και του Πάσχα – μέρες που αποκτούν βαθύτερο νόημα με το βλέμμα όλων στραμμένο στο προσφυγικό δράμα. Μέρες κατάνυξης, περισυλλογής και ανάτασης, μέρες υψηλής έμπνευσης για τους δημιουργούς.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.