Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Booze Cooperativa: Allou Fun Dark, stories of a dark night

Booze Cooperativa: Allou Fun Dark, stories of a dark night
Το Booze Cooperativa φιλοξενεί για άλλη μια φορά την ομάδα των Chromatic Sequence για ένα μουσικό performance με τίτλο Allou Fun Dark ...

Ο Γιώργος Στεφανακίδης μας προσφέρει με την γραφή του τρεις απόλυτα σκοτεινές ερωτικές ιστορίες που πραγματεύονται έννοιες όπως τον θάνατο, την εξουσία, την λαγνεία, τον έρωτα, την αρρώστια, την προδοσία, τον θρύλο μα και την αλήθεια.

 

Οι ήρωες των ιστοριών παίρνουν σάρκα και οστά από την φωνή της πόρνης που τις αφηγείται. Η Εβελίνα Αραπίδη καταφέρνει να παρασύρει τους θεατές της να την ακολουθήσουν σε κάθε σκοτεινό σημείο της ιστορίας της, αφού κατά την διάρκεια αλλά και κατά την εναλλαγή τους μεταμορφώνεται από αθώα παιδούλα σε γυναίκα ηδονική και δαιμόνια, από παιδί σε μάρτυρα και από καλλονή σε καταραμένη.

 

Ο χώρος δράσης σαν μαύρο κουτί, σκοτεινός, ξεχασμένος και απόμερος όπως και οι ιστορίες. Μία ηθοποιός κι ένας μουσικός. Μουσική παντού. Όλα πειράζονται. Φωνές, έγχορδα, loops και industrial ήχοι. Η καρδιά της χτυπά με ήχους. Ο μουσικός είναι η καρδιά της. Μια κιθάρα, ένα φλάουτο, μια φυσαρμόνικα, ένα laptop είναι ο παλμογράφος. Ο σκοπός παράγεται από τα χείλη τους.

 

Συντελεστές: Σύλληψη-Δημιουργία-Music on stage: Γιώργος Στεφανακίδης, Ερμηνεία:  Εβελίνα Αραπίδη, Artwork: Bίκτωρ Μελίστας.

 

Η μουσική και τα κείμενα της παράστασης κυκλοφορούν σε cd και 14 έγχρωμες εικογραφημένες κάρτες από τους Chromatic Sequence και τις εκδόσεις Ars Nocturna και θα πωλούνται στις παραστάσεις και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και δισκοπωλεία στην τιμή των 10 ευρώ.*

*Με την αγορά κάθε εισιτηρίου, το cd και τα κείμενα δίνονται στην τιμή των 7ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις
Παράσταση για τη Ρόζε Άουσλεντερ στο Booze Cooperativa
15.02.2017 11:57
Στο πλαίσιο των παραστάσεων "Οι Αιρετικές Γυναίκες της Λογοτεχνίας" το Booze Cooperativa φιλοξενεί μία παράσταση για την ποιήτρια Ρόζε Άουσλεντερ.
DETACH – «The Dark Manifesto»: Ένα μανιφέστο για το σκοτεινό μέλλον που είναι ήδη εδώ
19.07.2016 11:33
Η ομάδα Detach παρουσιάζει στις 27 & 28 Ιουλίου 2016 το The Dark Manifesto, μία οπτικοακουστική lecture performace για το θάνατο των μανιφέστων τον 21ο αιώνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2016.
Milo Rau - «The Dark Ages»: Η σκοτεινή ιστορία της Ευρώπης στο Φεστιβάλ Αθηνών
15.07.2016 17:10
Ο Ελβετός Μίλο Ράου, πρωτοπόρος συγγραφέας, σκηνοθέτης (θεάτρου και κινηματογράφου), δημοσιογράφος, δοκιμιογράφος, πανεπιστημιακός και ιδρυτής του Διεθνούς Ινστιτούτου Πολιτικού Εγκλήματος (2007), επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά το «Hate Radio» (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Μάιος 2015), για να παρουσιάσει το «The Dark Ages», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Το Ψάρι επιστρέφει στο Booze
21.03.2016 11:12
Το Ψάρι, η παράσταση που τόσο αγαπήθηκε από κοινό και δημοσιογράφους, επιστρέφει στη σκηνή του Booze Cooperativa.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.