Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Αίμα κακό

Αίμα κακό
Εως τις 26 Οκτωβρίου ο χώρος Booze Cooperativa παρουσιάζει ένα θεατρικό έργο με κύριο συστατικό την εκρηκτικότητα. Ο Αρης Ρέτσος, one man show.

Εως τις 26 Οκτωβρίου ο χώρος Booze Cooperativa παρουσιάζει ένα θεατρικό έργο με κύριο συστατικό την εκρηκτικότητα. Ο Αρης Ρέτσος, one man show.

O Rimbaud, πρωταγωνιστής του έργου ζει τη δική του ψευδαίσθηση. Με όπλο του το βιβλίο που έγραψε, προσπαθεί να εξωτερικεύσει την εσωτερική του πάλη στο χώρο και το χρόνο.

Το \"Αίμα Κακό\", στο οποίο βασίζεται κυρίως το έργο, ερμηνεύει τη τάση φυγής του Rimbaud από τα όρια της πραγματικότητας περνώντας στο δικό του κόσμο.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε ένα νοητό χώρο απόλυτα συγκεκριμένο, ενώ ο ηθοποιός βρίσκεται σε ένα συνεχόμενο και εξελίξιμο αυτοσχεδιασμό. Συντελεστές: Σκηνοθεσία/ερμηνεία/επεξεργασία κειμένου: Αρης Ρέτσος.

INFO
Booze Cooperativa: Κολοκοτρώνη 57
Διάρκεια Παράστασης: έως 26 Οκτωβρίου
Μέρες Παράστασης: Τετάρτη – Κυριακή στις 21:30
Τιμή Εισιτηρίου 10 Ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Παράσταση για τη Ρόζε Άουσλεντερ στο Booze Cooperativa
15.02.2017 11:57
Στο πλαίσιο των παραστάσεων "Οι Αιρετικές Γυναίκες της Λογοτεχνίας" το Booze Cooperativa φιλοξενεί μία παράσταση για την ποιήτρια Ρόζε Άουσλεντερ.
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Μιά πέτρα λάθος» στο Θέατρο Τέχνης!
13.10.2016 10:06
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πέτρα λάθος». Το Θέατρο Τέχνης δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 9.15, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
«Για την Ελένη» από τον Μάνο Καρατζογιάννη στο TempusVerum-Εν Αθήναις
15.09.2016 11:49
Η παράσταση του Μάνου Καρατζογιάννη «Για την Ελένη» επιστρέφει στον καινούργιο θεατρικό χώρο του Δημήτρη Λάλου Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις, στο Γκάζι, από τις 12 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, με την Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Ελένης Παπαδάκη.
Ελευθέριος Βενιζέλος, του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου: Περιοδεία σε επιλεγμένα φεστιβάλ
22.07.2016 15:28
Ο Γιάννης Μόρτζος παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου σε μεγάλα, επιλεγμένα φεστιβάλ της Ελλάδας, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος τον Οκτώβριο του 2016.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.