Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Tenorman Show: Η χαοτική ιστορία της Όπερας από τους Tenorman και Margarita

Tenorman Show: Η χαοτική ιστορία της Όπερας από τους Tenorman και Margarita
Ο Tenorman, η Margarita και το πιάνο σας προσκαλούν στο πιο χαοτικό rock ‘n’ jazz οπερατικό show που έχετε δει στη ζωή σας και ...

στο οποίο θα γελάσετε με την ψυχή σας, αν έχετε. Τρείς ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους με έναν κοινό παρονομαστή, αλλά δε σας λέμε ποιον για να έχετε αγωνία να δείτε την παράσταση .

 

Θα μάθετε, ωστόσο, πώς ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, ο Φίγκαρο , το φάντασμα και ο Μαύρος Ουκρανός πλέκονται σε ένα ταξίδι όπερας, μέσα από μουσικές, διάσημους καλλιτέχνες και κατασκόπους από όλον τον κόσμο!

 

Τραγούδι: Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman) & Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Margarita)
Κείμενα: Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman)
Σκηνοθεσία – Σκηνική επιμέλεια: Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman)
Πιάνο: Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman)
Δραματουργική Eπιμέλεια: Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Margarita)


Αποκλειστικά για δύο εμφανίσεις: 25/11 και 2/12

Σχετικές ειδήσεις
Δεσποινίς Μαργαρίτα, για 2η χρονιά στο Θέατρο Ζίνα
17.08.2016 16:15
Ο συγκλονιστικός μονόλογος του Ρομπέρτο Ατάιντε, Δεσποινίς Μαργαρίτα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την 'Εφη Μουρίκη, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά από τον Οκτώβριο στο Θέατρο ΖΙΝΑ.
Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show του Κριστιάν Λόλλικε στη Μονή Λαζαριστών
04.04.2016 11:30
Το τρίτο έργο που παρουσιάζεται στο «Τουρνουά 5Χ5» που οργανώνει το ΚΘΒΕ είναι «Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show» του Κριστιάν Λόλλικε από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi.
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Roberto Athayde στο Θέατρο Σοφούλη
30.03.2016 10:49
Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Miss Margarita” του Roberto Athayde, σε μετάφραση-διασκευή της Γαλήνης Αναστασούδη, στο Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα …ένα πικνίκ με το διάβολο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού
08.03.2016 14:34
Η τέταρτη παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής «Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα» …ένα πικνίκ με το διάβολο, είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ «Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα», η οποία παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαρίας Πανουργιά.
Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης & Best of OpenMic @ Ίλιον Plus
25.01.2016 13:33
To stand up comedy show του ΙΛΙΟΝ plus επιστρέφει δριμύτερο στις 31 Ιανουαρίου 2016 με τους συμμετέχοντες των Athens Open Mic και τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη.