Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Δήμητρα Παπίου σ\' έναν μουσικό λαϊκό μονόλογο, στην Αθηναϊδα

Η Δήμητρα Παπίου σ\' έναν μουσικό λαϊκό μονόλογο, στην Αθηναϊδα
Η Δήμητρα Παπίου επιστρέφει «σπίτι» της, στην Αθηναΐδα, με καινούργια εφόδια (τραγούδια) από την βαθειά της επιθυμία για το τραγούδι και τις

αρθρώσεις του. «Απλά Δήμητρα». Μια μουσική παράσταση με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη, από τις 24 Νοεμβρίου 2010.

 


Ένα ταξίδι στα συναισθήματα μιας γυναίκας που τα έχει ζήσει όλα. Μια γυναίκα που ενσωματώνει όλες τις γυναίκες που ξέρουμε και που ζουν ανάμεσά μας, σε μία.


Η Δήμητρα Παπίου μέσα απ’ αυτόν τον ρόλο τραγουδά ένα ψηφιδωτό τραγουδιών
που επέλεξε γι’ αυτήν και τη φωνή της ο Σταμάτης Κραουνάκης.

 

Μοναδικά τραγούδια, με έντονο το λαϊκό χρώμα, του Μάνου Χατζιδάκι, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Διονύση Σαββόπουλου, του Χρήστου Χαιρόπουλου, του Νίκι Γιάκοβλεφ, του Γιώργου Μουζάκη, του Μίμη Πλέσσα, του Δήμου Μούτση, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Δημήτρη Παπαδημητρίου , του Δήμου Αναστασιάδη, του Γιάννη Σπάθα, του Κώστα Λειβαδά,  του Κώστα Μπαλταζάνη, του Γιώργου Καλογερόπουλου .

 

Την Δήμητρα Παπίου συνοδεύουν τρεις σπάνιοι σολίστες.

 

Ο Γιώργος Ζαχαρίου, μουσική διεύθυνση και πλήκτρα, ο Γιάννης Άννινος στο μπάσο και ο Νίκος Κατσίκης στο μπουζούκι.

 


Σενάριο τραγουδιών – σκηνοθεσία: Σταμάτης Κραουνάκης
Φωτισμοί: Απόστολος Στράντζαλης
Ήχος: Δημήτρης Μουρλάς
Παραγωγή: Σπείρα Σπείρα

 

 

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/02 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΔΑ


Σχετικές ειδήσεις
Η Δήμητρα Γαλάνη στο Gazarte
09.02.2017 12:36
H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο gazarte, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του, παρουσιάζοντας από την Δευτέρα 6 Μαρτίου και όλες τις Δευτέρες του μήνα μια νέα παράσταση.
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στην Εύβοια
04.08.2016 16:52
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 6 Αυγούστου 2016 στη Μονοκαρυά για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Ιστιαία της Εύβοιας αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία
30.05.2016 14:34
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα!