Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

H Monika live

H Monika live
Η Monika ολοκληρώνει τη χρονιά που είδε την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της και άλλη μια σειρά επιτυχημένων live, με τρεις χειμερινές συναυλίες στη Θεσσαλονίκη,

τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, η Monika θα εμφανιστεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Αγορά στα Ιωάννινα και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο 7 Τεχνών Τόπος στην Κέρκυρα.

 

Η Monika, στην κιθάρα και στο πιάνο , θα τραγουδήσει κομμάτια από τον τελευταίο της δίσκο “EXIT”, μαζί με τα καθιερωμένα πλέον αγαπημένα της από το ντεμπούτο της “Avatar”, καθώς και διασκευές-έκπληξη. Μαζί της στη σκηνή θα βρίσκεται η πολυμελής μπάντα της που γνωρίσαμε μέσα από τα webisodes “The Road To EXIT”.

 

Το “Exit”, δύο χρόνια μετά την ευχάριστη έκπληξη του ”Avatar” που τη σύστησε στο κοινό ως την πιο ταλαντούχα νεαρή τραγουδοποιό, απέδειξε ότι η Monika ήρθε για να μείνει για πάντα, καθώς κατάφερε αριστοτεχνικά να ξεπεράσει το σκόπελο του «δύσκολου» δεύτερου άλμπουμ.

 

Το live της Monika μοιάζει με ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που ενώνει το μοντέρνο με το διαχρονικό και το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας με την εκλεπτυσμένη παγκόσμια ποπ σκηνή και γι’ αυτό συνεχίζει να αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις .

Σχετικές ειδήσεις
Little Things: Το πρώτο video clip των Playground Theory
02.02.2017 10:05
Το πρώτο video clip των Playground Theory είναι για το Little Things, το single του δεύτερου άλμπουμ τους, Connect the Dots. Είναι διαθέσιμο από τις 29/1/17, ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ.
Ο Θεολόγος Κάππος στο club του Σταυρού του Νότου
10.01.2017 11:57
Ο Θεολόγος Κάππος, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του την περασμένη άνοιξη, με τίτλο «Παράθυρο στο Δρόμο», έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων για τη φετινή χρονιά.
Η Μόνικα σε ένα χριστουγεννιάτικο live στο Μεταξουργείο
23.12.2016 14:44
Η Monika παρουσιάζει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, στις 19.00.
Ο Rous με νέο υλικό live στο Faust
06.12.2016 14:28
O Rous, προ των πυλών του δεύτερου άλμπουμ του και πλαισιωμένος από τη νέα μπάντα του, ξεκινά ένα νέο ταξίδι σε ήχους και στίχους. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 θα βρεθεί στη σκηνή του Faust.
Ο Θεολόγος Κάππος live στο Σταυρό του Νότου club
03.10.2016 15:57
Ο Θεολόγος Κάππος, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του την περασμένη άνοιξη, με τίτλο «Παράθυρο στο Δρόμο», έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων για τη φετινή χρονιά.