Η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη

καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, παίρνει τους δρόμους του φθινοπώρου και αποδεικνύει μια και καλή για ποιο λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο “Μουσικό Κουτί” στο Άργος (Δαναού 13, Στοά), ενώ από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα παρουσιάζει το πρόγραμμά της στο ΓΑΙΑ Live στη Θεσσαλονίκη.

Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα και ο λυρισμός των ερμηνείών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου, στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή, προσκαλεί όσους αγαπούν την καλή μουσική σε μια συνάντηση με την ουσία της τέχνης της.

Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της, από την Ασπιρίνη ως το Εν Λευκώ κι από το Σ’ έχω βρει και σε χάνω έως το Μέτρημα, κλείνουν με το κοινό της Θεσσαλονίκης ένα ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης