Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Koo Koo live music bar: Κωστής Μαραβέγιας live

Koo Koo live music bar: Κωστής Μαραβέγιας live
Μετά την επιτυχημένη έναρξη της φετινής σεζόν με την συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο ραδιομέγαρο RBB του Βερολίνου και της αναμετάδοσης της σε 8 ευρωπαϊκές

χώρες καθώς και την επιτυχία της πορείας του νέου του τραγουδιού “RUE MADAME” (που το φέρνει  στο νούμερο 10 παγκοσμίως στο Dailymotion) έφτασε η ώρα των live εμφανίσεων του στην Αθήνα στο KOOKOO live music bar στο Γκάζι.

 

Από τη Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και για λίγα μόνο διήμερα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εμφανίσεων.

 


Άλλος ένας χειμώνας, με μια εκρηκτική live παράσταση , που δεν θα παραλείψει να θίξει την σημερινή πραγματικότητα.

 


Ο Maraveyas Ilegál και οι γνωστοί σε όλους μας εξαιρετικοί μουσικοί της μπάντας(Παπαβρανούσης, Παπαδάτος, Ντάνης και Manouach) θα παρουσιάσουν πολλά καινούρια τραγούδια αλλά και παλιότερα αγαπημένα σε νέες ενορχηστρώσεις, καθώς και πρωτότυπες διασκευές με τον μοναδικό τους γνώριμο ήχο.


Συμμετέχει η Βασιλική Κακοσαίου, που είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Fix Factory of Sound
29.09.2016 11:51
Ο Κωστής Μαραβέγιας, με… παρέα το νέο δίσκo του «Κατάστρωμα», μας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και στο Fix Factory of Sound, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.
Ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Βεάκειο Θέατρο
11.08.2016 17:27
Ο Κωστής Μαραβέγιας αποχαιρετά και αυτό το καλοκαίρι, για 5ο συνεχόμενο χρόνο από τον Πειραιά, με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο.
Ο Κωστής Μαραβέγιας με το Κατάστρωμα σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 12:46
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ», μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Ο Κωστής Μαραβέγιας για τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 13:41
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!
Ο Κωστής Μαραβέγιας για μία επιπλέον συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου
06.06.2016 14:43
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο.