Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

An Club: Dubstep με τους Bar 9

An Club: Dubstep με τους Bar 9
Είναι 2010 και oι Bar 9 σφραγίζουν με την υπογραφή τους τη σκηνή Dubstep. Όποιος ανήκει στον κύκλο του Dubstep ξέρει πόσους ύμνους αυτά

τα παιδιά έχουν στο ενεργητικό τους. Kομμάτια όπως τα «Piano Tune», «Extort», «Midnight», «MurdaSound» και «Strung Out», έχουν ήδη απογειώσει το ελληνικό κοινό σε parties, για να μην αναφέρουμε τα remix των Foreign beggars, Noisia, Example, Kyza, Nick Corelli, Paul Harris, Eurythmics και Sidney Sampson που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των: Nero, Pendulum, Subfocus, Plastician, Mary Ann Hobbs(BBC Radio 1),Ν-type και πολύ περισσότερων.

 


Οι BAR9 που έρχονται στο An Club την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010, έχουν περιοδεύσει σε όλη την υδρόγειο, διαδίδοντας τον ήχο τους στις μάζες!

 

.ας πούμε ότι αυτή τη στιγμή, η ζήτηση για τα κομμάτια και τα dj skills τους, είναι τεράστια παγκοσμίως.
Στο άνοιγμα της βραδιάς θα είναι οι Dj Mode, Dj booker (Breathe rec), D_cyde1 (Breathe rec), Djahsta & Dizta (ponylicks,mechanοid).

Σχετικές ειδήσεις
O DJ Mala στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
30.01.2017 12:44
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Black Athena και μέσα από τον ανανεωμένο μουσικό θεσμό Culture Jam, υποδέχεται τον Mala, έναν από τους πιο γνωστούς DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας dubstep μουσικής σκηνής, και σας προσκαλεί να τον γνωρίσετε από κοντά και να χορέψετε στη μουσική του.
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Οι Moon Duo live στο Αn Club
24.05.2016 15:14
Οι Moon Duo επιστρέφουν “σπίτι” τους, , τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, μαζί με τους Chickn, στο Αn Club.
Οι Holy Limbo live στο Ίλιον Plus
24.02.2016 16:06
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, οι Holy Limbo θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση για το 2016 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ PLUS παρουσιάζοντας υλικό από το επερχόμενο album τους, καθώς και κομμάτια από το ντεμπούτο EP τους “First Circle”.