Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Δίπλα στο ποτάμι: Όναρ: ένα πάρτυ από φίλους για φίλους!

Δίπλα στο ποτάμι: Όναρ: ένα πάρτυ από φίλους για φίλους!
Οι Όναρ, ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, θα παρουσιάσουν στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο

Ποτάμι» τα τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν» αλλά και αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφική τους πορεία.

 

Οι τέσσερις αυτές παραστάσεις θα είναι μια πραγματική συναυλιακή γιορτή. Καλεσμένοι των ΟΝΑΡ θα είναι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες με τους οποίος θα μοιραστούν επί σκηνής μουσικές και τραγούδια. Οι  μουσικές αυτές βραδιές θα ηχογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν σε cd το οποίο θα αποτελέσει το ηχητικό αποτύπωμα της ατμόσφαιρας της ζωντανής συνάντησης των ΟΝΑΡ και των special guests.

 

 

Το πρώτο διήμερο – Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Νοεμβρίου- θα βρεθούν στην σκηνή η Ευριδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Τζώρτζια (Μπλε), η Ευσταθία, ο Δημήτρης Καρράς, οι Lexicon Project και η Αρετή Κετιμέ,

 

 

ενώ το δεύτερο διήμερο – Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Νοεμβρίου- συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι ο Μανώλης Φάμελλος , ο Rous, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, ο Κώστας Χρονόπουλος, ο Mc Yinka και η Αλκή.

 

Ένα πάρτυ από φίλους για φίλους!

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Η Καμεράτα πάει με… Τρένο στο Ρουφ
04.11.2016 13:03
Η Καμεράτα-ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής επιβιβάζεται για πρώτη φορά στο Τρένο στο Ρουφ και καλεί τους φίλους της σε μία απολαυστική μουσική αλλά και γευστική διαδρομή
SΑNCHO 003 και LYD Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
31.10.2016 12:45
Δύο αξιόλογα πειραματικά σχήματα μοιράζονται τη σκηνή του ΚΕΤ για να παρουσιάσουν από ένα σετ το καθένα και να συμπράξουν αυτοσχεδιαστικά στο τέλος της βραδιάς.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου!
13.06.2016 10:29
Πέρσι ήταν ένα μεγάλο πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου με τον «Πάνο στο γκαζόν»… Μια εξαιρετική συναυλία, ένα πραγματικό πάρτι, με πολλούς φίλους επί σκηνής και ακόμα πιο πολλούς φίλους κάτω από τη σκηνή!
Dimitris Kalantzis Quartet feat. Dimitris Tsakas live στο Τρένο στο Ρουφ
05.04.2016 13:14
Σταθερή αξία μεταξύ των γνωστών jazzmen της ελληνικής σκηνής, ο Δημήτρης Καλαντζής, από τους πιστούς φίλους του Τρένου στο Ρουφ, μας προσφέρει μία συναρπαστική νύχτα, γεμάτη με τζαζ μελωδίες.