Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Black magic woman

Black magic woman
Μια ανατρεπτική ιστορία, με δόσεις τρόμου και αγωνίας έρχεται να ξεσηκώσει τις φθινοπωρινές βραδιές μας. \"Η Γυναίκα με τα Μαύρα\" ανεβαίνει στο θέατρο Μέλι,σε σκηνοθεσία Δάνη Κατρανίδη.

Μια ανατρεπτική ιστορία, με δόσεις τρόμου και αγωνίας έρχεται να ξεσηκώσει τις φθινοπωρινές βραδιές μας. \"Η Γυναίκα με τα Μαύρα\" ανεβαίνει στο θέατρο Μέλι, σε σκηνοθεσία Δάνη Κατρανίδη.

Δύο άνδρες και μια γυναίκα. Ο Aρθουρ Κιπς και ο Ηθοποιός ψάχνουν απελπισμένα να βρουν τη γυναίκα με τα μαύρα. Ο Άρθουρ Κιπς έγραψε μια ιστορία την οποία θέλει να εξιστορήσει στην οικογένειά του.

Ο ίδιος όμως νιώθει ανήμπορος να φέρει εις πέρας αυτή τη διαδικασία, επομένως προσλαμβάνει έναν ηθοποιό με σκοπό να του κάνει μαθήματα. Ετσι ξεκινάει και το έργο , με το πρώτο μάθημα υποκριτικής του Αρθουρ.

Παρά την μυστικότητα και το τρόμο που εκπέμπει το έργο, πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτότυπη υπόθεση βασισμένη σε μια έντονη και επιβλητική ατμόσφαιρα, που υποβάλλει το θεατή στη δοκιμασία να μπερδεύει την πραγματικότητα με τη φαντασίωσητο.

Η Γυναίκα με τα μαύρα παίζεται 20 χρόνια στην Αγγλία, ενώ 18 παίζεται στο West End. Η επαφή του Δάνη Κατρανίδη με το συγκεκριμένο θεατρικό δεν είναι η πρώτη, αφού το 1992 και το 1994, το ανέβασε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Μουσούρη και Πόρτα αντίστοιχα.

Σκηνοθεσία: Δάνη Κατρανίδη, απόδοση Ελενα Ακρίτα. Παίζουν:Δάνης Κατρανίδης, Γιώργος Κέντρος.

INFO
Δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Θέατρο Μέλι: Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, τηλ.:210 8221111 & 210 8223160

Σχετικές ειδήσεις
Στρίγγλα Γυναίκα, της Γλύκας Στόιου στο Θέατρο Underground
19.01.2017 13:11
Η «Στρίγγλα γυναίκα» της Γλύκας Στόιου είναι ένας γυναικείος μονόλογος που ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Underground.
Γυναίκα - Βόμβα, της Ιβάνα Ζάικο στη Β' Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας
22.11.2016 16:50
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ανεβαίνει το έργο «Γυναίκα-Βόμβα» της Ιβάνα Ζάικο, της σημαντικότερης νέας φωνής της θεατρικής γραφής όχι μόνο στην πατρίδα της την Κροατία αλλά σε όλο τον βαλκανικό χώρο, σε σκηνοθεσία Κ. Αλέξη Αλάτση, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας Β’ σκηνή, από την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00. Ερμηνεύει η Μαρία Στεφανίδου.
Ο Μισάνθρωπος του Μολιέρου έρχεται στο ΠΟΛΗ Θέατρο
27.05.2016 10:37
Η Ιόλη Ανδρεάδη θα σκηνοθετήσει στο ΠΟΛΗ Θέατρο τον Μισάνθρωπο του Μολιέρου, με τον Δάνη Κατρανίδη και την Παναγιώτα Βλαντή στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Με το ίδιο μέτρο, του William Shakespeare από τους C. for Circus στο Black Box
12.05.2016 13:55
Η ομάδα C. for Circus ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Black Box για να παρουσιάσει το έργο του William Shakespeare, Με το ίδιο μέτρο.
ΠόΚα, της Κέλλυ Πήλιουρα στο Black Box
28.04.2016 11:24
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα, η ΠόΚα της Κέλλυ Πήλιουρα έρχεται στη Θεσσαλονίκη και το Black Box.