Το Προϊόν του Mark Ravenhill, η παράσταση που ανέβηκε πριν λίγο καιρό, επαναλαμβάνεται σε νέο χώρο, στο ΤΩΡΑ – Κ44. Τη μετάφραση

και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νάνσυ Μπινιαδάκη. Η παράσταση θα παρουσιάζεται στο Τώρα Κ44 από τις 19 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30.

Ένας κινηματογραφικός παραγωγός προσπαθεί να πείσει μία σέξυ στάρλετ ότι έχει το σενάριο που θα τους φέρει την επιτυχία – το τέλειο προϊόν: μία ωραία επιχειρηματίας, που έχει χάσει τον άντρα της στους Δίδυμους Πύργους, ζει μία θυελλώδη ερωτική σχέση με τον Μωχάμετ, έναν βομβιστή αυτοκτονίας που σχεδιάζει ν’ ανατινάξει την Ντίσνευλαντ στο Παρίσι…

Μαύρο χιούμορ και άγρια κριτική. Ο ωραίος τρομοκράτης σαν απειλή κι ερωτική φαντασίωση. Η πραγματικότητα σαν προϊόν. Το συναίσθημα παραμορφωμένο μέσα στο λαμπερό εμπόριο του θεάματος.

Οι εικόνες που επαναλαμβάνονται τόσες φορές και σε τόσα μέσα, που δεν διακρίνεται πια το πραγματικό από τη μυθοπλασία. Το Ισλάμ και η Δύση, ο φόβος κι ο εθνικισμός, το σεξ και η βία, όλα ανακατεμένα σε ένα προκλητικό, ακραίο κι επιθετικό έργο ανάμεσα στη φρίκη, τη διαστροφή και την ανοησία. Μια ιστορία για την παθιασμένη ανάγκη του ανθρώπου να πιστέψει κάπου, σε κάτι, σε κάποιον.

Ο Βρετανός συγγραφέας Mark Ravenhill γεννημένος το 1966, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους της γενιάς του και εκπρόσωπος του περίφημου κινήματος του «in-yer-face» theatre.

Στην Ελλάδα έχουν παρουσιαστεί πολλά έργα του, ήδη από το Shopping and Fucking το 1997.

Το ΠΡΟΪΟΝ παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Fringe Festival του Εδιμβούργου το 2005, με τον ίδιο το συγγραφέα στο ρόλο του παραγωγού.

Παίζουν: Δημήτρης Λιόλιος, Ηλιάνα  Γαϊτάνη

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Νάνσυ Μπινιαδάκη
Σκηνικά – Κοστούμια: Τριάδα Παπαδάκη
Βίντεο – Γραφιστικές Μακέτες: Κωνσταντίνος Χαϊδαλής / http://www.brittle.gr/ 
Φωτισμοί: Διονύσης  Ευθυμιόπουλος
Παραγωγή: Christopher Zitterbart / watchmen productions