Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Break dance not dead!

Break dance not dead!
Κεφάλια σκουπίζουν το πάτωμα, χέρια, πόδια και εσωτερικός κόσμος ίπτανται στον αέρα. Η κορυφαία ομάδα Hip Hop και Brake Dance, Havi Koro επισκέπτεται τη χώρα μας για ένα γύρο περιοδειών.

Κεφάλια σκουπίζουν το πάτωμα, χέρια, πόδια και εσωτερικός κόσμος ίπτανται στον αέρα. Η κορυφαία ομάδα Hip Hop και Brake Dance, Havi Koro επισκέπτεται τη χώρα μας για ένα γύρο περιοδειών.

Oι Joe, Amado, Joel, Richard και Nathenrene δεν είναι η σύγχρονη εκδοχή των Ντάλτον (με έναν επιπλέον), αλλά μια καθ’ όλα νόμιμη ομάδα χορευτών Hip Hop και Break dance.

Οι πέντε φίλοι είναι κυρίως γνωστοί με το όνομα Havi Koro και είναι, παρακαλώ, κορυφαίοι στο είδος τους. Η αεικίνητη παρέα επισκέπτεται τη χώρα μας για μια χορευτική περιοδεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σπάρτη. Θα κάνουν δηλαδή σβούρες σε βορρά, νότο και κέντρο σαν αυτές που κάνουν σε άσφαλτινες πίστες (δρόμους), αλλά και σε κυριλέ νυχτομάγαζα.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεών τους έχει ως εξής:
8 Οκτωβρίου: Σπάρτη, στη κεντρική πλατεία (Βασιλέως Γεωργίου)

9 Οκτωβρίου: πάλι Σπάρτη, αυτή τη φορά θα μετέχουν σε σεμινάριο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης (Επισκόπου Βρεσθένης Θεοδωρήτου 29).

10 Οκτωβρίου: Αθήνα, Κέντρο Τεχνών στο ACS

11Οκτωβρίου: Αθήνα, σεμινάριο στο ACS

12 Οκτωβρίου: Θεσσαλονίκη, Κλειστό Γήπεδο Χ.Α.Ν.Θ.

13 Οκτωβρίου: Θεσσαλονίκη, σεμινάριο, Thessaloniki International Dance Club (Εθν. Αντιστάσεως 16)

INFO
Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση των Havi Koro, στο επίσημο site τους: http://www.havikoro.net

Σχετικές ειδήσεις
Σκόρδα κεφάλια δώδεκα, κρομμύδια δεκαπέντε, η 2η παράσταση από το Μουσείο Μπενάκη και το Εθνικό Θέατρο
08.12.2016 10:47
Το Μουσείο Μπενάκη συνεχίζει τη συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο σε μια πρωτοποριακή δράση για τα ελληνικά δεδομένα με τίτλο "Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο".
No exit (Κεκλεισμένων των θυρών) του  Ζαν Πωλ Σαρτρ στο Θέατρο Αυλαία
30.09.2016 13:45
Η Θεατρική ομάδα ριSκο και το Αβέρτο Θέατρο παρουσιάζουν το έργο του Γάλλου φιλόσοφου και συγγραφέα Ζαν Πωλ Σαρτρ, ΝΟ ΕXIT (“Κεκλεισμένων των θυρών”) σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου στο “Θέατρο Αυλαία” στη Θεσσαλονίκη από τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Επιστροφή στο Σπίτι του Matei Visniec στο Vis Motrix Performance Studio
13.09.2016 12:26
Η παράσταση "Επιστροφή στο Σπίτι" του Ματέι Βίσνιεκ ανεβαίνει στις 7 Οκτωβρίου 2016 στο Vis Motrix στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή.
4, του Rodrigo Garcia στο Φεστιβάλ Αθηνών
13.06.2016 16:23
Ο ανατρεπτικός Αργεντίνος καλλιτέχνης Ροντρίγκο Γκαρσία, το «τρομερό παιδί του σύγχρονου θεάτρου», επισκέπτεται για τρίτη φορά το Φεστιβάλ Αθηνών, με την τελευταία του παραγωγή: 4.
Διάλειμμα Χαράς – Joy Break, για έξι παραστάσεις στο φαράγγι του Λυκαβηττού
17.05.2016 13:02
Τέσσερις νύμφες κατεβαίνουν από τις 27 Μαΐου 2016 στο φαράγγι του Λυκαβηττού, μεταμορφώνονται προσωρινά σε θνητές γυναίκες και μας προσκαλούν σε ένα υπερβατικό ταξίδι μέσα από ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη και του Ουώλτ Ουίτμαν.