Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Θέατρο Χυτήριο: Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε

Θέατρο Χυτήριο: Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε
Τι γίνεται όταν 5 συνηθισμένες γυναίκες, επιστήθιες φίλες, μπλέκονται σε ασυνήθιστα κωμικές καταστάσεις; Κάθε Δευτέρα χωρίζουν και σ ένα σαλόνι

καταφεύγουν! 

Σ΄ ένα σαλόνι που χωράει πολλές ιστορίες, χρώματα, όνειρα, αναλύσεις, πανικούς, καυγάδες, δάκρυα αλλά και πολύ γέλιο… Και θέλουν ν αλλάξουν τη ζωή τους!

 

Η νεαρή Κλειώ πρωτοετής στο θέατρο που παίζει «στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα!» αλλά την κυνηγάει ο σκηνοθέτης εραστής της, η Βάνα άνεργη ηθοποιός που στο κατώφλι των σαράντα τρέχει να προλάβει το βιολογικό ρολόι μήπως και γίνει μάνα αφού «διπλές πέφτουν οι μονάδες του χρόνου», η συνομήλική της Ειρήνη που κάνει όλες τις προσευχές και τις νηστείες για να ξαναπαντρευτεί αλλά αντί για γάμο πάει για πουρνάρια και η Δήμητρα που τo’ χει πατήσει το κατώφλι αλλά ούτε θέλει ν ακούσει για γάμο μόνο με κανένα τσιγαράκι την ακούει..

 


Μόνο η κυρία Σόνια, πενήντα χρόνια μ’ έναν ανάποδο κυρ Φάνη, δε θέλει ν’ αλλάξει τη δική ζωή της όμως μπλέκεται στις ζωές των φιλενάδων της.

 

Τελικά τι θα γίνει όταν οι άνδρες πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από το σαλόνι τους;  Θα τους δεχτούν ή θα τους στείλουν…
-Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα !
-Στην Αθήνα, ποια Μόσχα;! ... Στο θέατρο Χυτήριο!

 

H παράσταση \"Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε\" παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο κάθε Κυριακή, Δευτέρα & Τρίτη.

 


Σκηνοθεσία: Γιώργος Μιχαηλίδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Αγνή Ντούση
Μουσική και τραγούδι παράστασης: Στάθης Δρογώσης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Ντοβόλου

Ηθοποιοί: Ελένη Καλλία, Ντίνα Μιχαηλίδη, Κατερίνα Μπιλάλη, Θάλεια Προκοπίου, Βίλη Σωτηροπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Βιοτεχνία Υαλικών, του Μένη Κουμανταρέα στο Θέατρο της Α.Σ.Κ.Τ
19.12.2016 13:23
Η θεατρική ομάδα «Νεάπολις», παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό θέατρο και ειδικά διασκευασμένο, το μυθιστόρημα του Μένη Κουμανταρέα, «Βιοτεχνία Υαλικών» σε σκηνοθεσία Άγγελου Χατζά, στο Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου μέχρι την Τρίτη 11 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 18 μόνο παραστάσεις.
Μωρό μου, με την Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου στο Χυτήριο
08.11.2016 11:57
Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, ερμηνεύει τον ρόλο μιας γυναίκας που «διανυκτερεύει» στον θεατρικό μονόλογο «ΜΩΡΟ ΜΟΥ» σε κείμενο της ίδιας. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χατζής. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Χυτήριο.
Τρεις αδερφές, του Αντόν Τσέχωφ για 2η σεζόν στο Θέατρο Πορεία
23.06.2016 10:42
Οι Τρεις Αδερφές, το τσεχωφικό έργο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου συνεχίζει την επιτυχημένη του Πορεία στο θέατρό μας και την επόμενη σεζόν. Με 15.000 θεατές το πρώτο τρίμηνο και πληθώρα διθυραμβικών κριτικών, η παράσταση θα επανέλθει στη σκηνή του Πορεία, από τις 26 Οκτωβρίου.
…από έρωτα, του Θοδωρή Αθερίδη στο Θέατρο Αργώ
17.02.2016 16:40
Η Εταιρεία θεάτρου «ΘΕΑΣΗ» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ερωτική ιστορία του Θοδωρή Αθερίδη «…από έρωτα», στο Θέατρο Αργώ, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Χωρίζουμε Λέμε… των Ρήγα και Αποστόλου στο Θέατρο Απόλλων
17.02.2016 12:25
Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Χωρίζουμε Λέμε…» ταξιδεύει στην Ελλάδα και στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2016 θα βρίσκεται στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο.