Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου του Ήλιου, παρουσιάζει το πασίγνωστο αριστούργημα του Τζέημς Μπάρι, «Πήτερ Παν» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία

της Δάφνης Βασιλειάδου.

«Πήτερ Παν», το κλασικό έργο του Τζέημς Μπάρι, είναι ένα ξεχωριστό παραμύθι για μικρούς και με-γάλους που μας ταξιδεύει με την μαγεία και την αθωότητά του στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ, στη χώρα της χαράς και της ξεγνοιασιάς.

Ο Πήτερ Παν αρνείται να μεγαλώσει, θέλει να ζει πάντα περιπέτειες. Η Γουέντυ τον ακολουθεί στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ παρέα με τις νεράιδες, τους πειρατές, τους ινδιάνους και τις γοργόνες, σε ένα κόσμο φαντασίας και  ξεγνοιασιάς.

Ο αιώνιος αντίπαλος, ο φοβερός και τρομερός Κάπταιν Χούκ θα αναμετρηθεί με τον Πήτερ Παν, το αγόρι που αμφισβητεί τον κόσμο των μεγάλων. Μετά απο φανταστικές περιπέτειες τα παιδία ξαναγυρίζουν στην αγκαλιά της μητέρας αφήνοντας πάντα ένα παράθυρο ανοιχτό στον Πητερ – το αιώνιο σύμβολο τις νεότητας.

Αυτό το σύγχρονο μύθο ζωντανεύουν οι ηθοποιοί: Ανδρέας Παπασπύρος, Ειρήνη Μπαριτάκη , Λουίζα Καραγιάννη, Νίκος Μυτιληναίος, Ίρις Ανδριοπούλου, Ιωάννα Δαρμή.

Η σκηνοθεσία και η θεατρική διασκευή είναι της Δάφνης Βασιλειάδου, σκηνικά και κοστούμια Νικόλ Καίσνερ, η Μουσική του Φώτη Μυλωνά, χορογραφίες της Άννης Μαχαιροπούλου και οι φωτισμοί του Ανδρέα Παπασπύρου.