Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

An Club: Irie Action soundsystem, Natural Sound Revival και Selectah Propaganja

An Club: Irie Action soundsystem, Natural Sound Revival και Selectah Propaganja

H Burning production παρουσιάζει τους Irie Action soundsystem, Natural Sound Revival και Selectah

 

Propaganja. Το Irie Action soundsystem στο πρώτο χειμερινό live session του 2010, με τους selectors και vocals Oldjohn και Soundman, θα μας ταξιδέψει με roots rock reggae & dub ρυθμούς.


Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τα πικάπ του Irie Action το ολοκαίνουριο 10” που μόλις κυκλοφόρησε με παραγωγούς τους Outspoken Brothers και στα φωνητικά τους Earl Zero, Ranking Forrest και Oldjohn.

 

Πληροφορίες myspace.com/irieactionsoundsystem

 

Οι Natural Sound Revival, μια πολλά υποσχόμενη, δεκαμελής reggae μπάντα , που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2009 με μουσικούς από την Ελλάδα και την Νιγηρία.

 

Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο studio και ηχογραφούν την πρώτη τους παραγωγή. Επηρεασμένοι από roots reggae και ska ακούσματα , θα τους απολαύσουμε σε δικά τους κομμάτια όπως επίσης και σε γνωστές διασκευές.

 

Πληροφορίες myspace.com/naturalsoundrevival

 

Ο Selectah Propaganja από την Θεσσαλονίκη, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς reggae καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, έρχεται να μας παρασύρει με roots , new roots και dancehall ρυθμούς σε ένα απόλυτα χορευτικό session!

Πληροφορίες www.myspace.com/selectorpropaganja

facebook.com/selectah.propaganja

Σχετικές ειδήσεις
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Η Μαίρη Λίντα συναντά τους Apurimac στο Sirocco’s Club
12.05.2016 14:46
Η Μαίρη Λίντα μαζί με τους Apurimac εγκαινιάζουν το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Half Note με «χρυσές» επιτυχίες σε ρυθμούς λάτιν ακριβώς δίπλα στο κύμα στο Sirocco’s Club στην παραλία Γλυφάδας.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Live Music Club
18.01.2016 13:38
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν!
Soundsystem Bassmas: Dub Pistols feat Rodney P @ six d.o.g.s
17.12.2015 13:46
Ο Godfather της Βρετανικής Hip Hop Rodney P κι ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, Barry Ashworth, θα βρεθούν στη σκηνή του Six D.O.G.S το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 σε ένα Holly, Jolly Bassmas Soundsystem.