Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οξυγόνο live: Βασιλική Καρακώστα, Βικτωρία Ταγκούλη και Νατάσσα Μηνδρινού

Οξυγόνο live: Βασιλική Καρακώστα, Βικτωρία Ταγκούλη και Νατάσσα Μηνδρινού
Τρεις αγαπημένες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς ερμηνεύουν τραγούδια που έχουν σφραγίσει με την ερμηνεία τους, μεγάλες αντρικές φωνές

της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής. Από τον Άκη Πάνου έως τους Tindersticks και από τους Placebo έως τον Διονύση Σαββόπουλο. Αγαπημένα κομμάτια που σε πρώτη εκτέλεση έχουν τραγουδηθεί από τις πιο χαρακτηριστικές αντρικές φωνές  ερμηνεύονται, αλλιώς, από τρεις αγαπημένες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς.

 


Η Βασιλική Καρακώστα , η Βικτωρία Ταγκούλη και η Νατάσσα Μηνδρινού συναντιούνται στη μουσική σκηνή Οξυγόνο live, σ’ ένα πρόγραμμα με τίτλο \"ΑΝ ΤΡΑ – γουδάμε\", θυμούνται και μας παρασύρουν στην πιο… αντρική παράσταση της χρονιάς…

 

Μια συνάντηση μπορεί να συμβεί τυχαία, μπορεί να συμβεί με ραντεβού, με λόγο ή χωρίς λόγο… Τα τραγούδια είναι η αφορμή και ο λόγος της συγκεκριμένης συνάντησης είναι η αγάπη σε κάποιες από τις πιο αγαπημένες αντρικές φωνές του πλανήτη που λέγεται Μουσική .

 

Ιδέα / Επιμέλεια Παράστασης: Πάνος Σουρούνης

Σχετικές ειδήσεις
Η Βασιλική Καρακώστα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
10.02.2017 13:41
Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένας μουσικός περίπατος στα μονοπάτια της Ελληνικής Δημοτικής Μουσικής, ένα κονσέρτο μέσα από τα μάτια της εξαιρετικής κι ευαίσθητης ερμηνεύτριας Βασιλικής Καρακώστα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00. Μαζί της ο Πετρολούκας Χαλκιάς.
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή στην Ακτή Πειραιώς
29.03.2016 16:16
Άσε με πάλι να σου πω... Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς τραγουδάει τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με τους Θοδωρή Κοτονιά, Βασιλική Καρακώστα και Ασπασία Στρατηγού για τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου 2016 και 7 Μαΐου 2016.