Ο Απόστολος Ρίζος συνεχίζει και αυτό το φθινόπωρο τις εμφανίσεις του σε ολόκληρη την Ελλάδα, εμφανίσεις γεμάτες ρυθμό και συναίσθημα! Στο πλαίσιο

λοιπόν αυτών των εμφανίσεων θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010.

Με την ιδιαίτερη, γοητευτική χροιά της φωνής του και με παρέα του μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, μας παίρνει συνταξιδιώτες, για να συν-βιώσουμε την ιστορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” που κυκλοφορεί από τη Lyra.

 
Το χρονικό της σχέσης δύο ανθρώπων που εκτυλίσσεται σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή. Απ ’το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή.

Σημεία στο χρόνο, που καθώς περνάει μαζεύει θησαυρούς από τις μυστικές μας διαδρομές και μας τους επιστρέφει σε μια groovy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.

Σαν ταινία και η μουσική παράσταση. Τις σκηνές της ιστορίας ντύνουν τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του Απόστολου Ρίζου με το Νίκο Ζούδιαρη, όπως \’\’Ένας κύκνος κλαίει\’\’ και \’\’Φυσαλίδα\’\’, αλλά και διασκευές αγαπημένων Ελλήνων και ξένων συνθετών του τραγουδοποιού (Μάνος Χατζιδάκις, Θάνος Μικρούτσικος, Παύλος Παυλίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Γιώργος Ζήκας, Διονύσης Σαββόπουλος, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Κυπουργός, Tim Buckley, κ.ά).

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Nikos Tattoo: μπάσο
Απόστολος Ρίζος: ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα