Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Θέατρο Γιώργου Αρμένη: The Sunshine Play - Παράταση παραστάσεων

Θέατρο Γιώργου Αρμένη: The Sunshine Play - Παράταση παραστάσεων
Παράταση επτά παραστάσεων για το έργο The Sunshine Play σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λεμπέση που ...

παρουσιάζει η Πειραματική σκηνή «Νέων Θέατρο» του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη.  Το έργο είναι μία κωμωδία για αυτούς που δεν τα παρατάνε και είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν μια καινούρια αρχή.


Ο Νταν είναι εντελώς κατεστραμμένος... και το ξέρει. Η Ίζα είναι μάλλον απογοητευμένη... και το υποψιάζεται. Ο Τρίφορ είναι στον κόσμο του... και δεν έχει ιδέα. Οι τρεις τους, έχουν ραντεβού απόψε σε μία ταράτσα... και δεν το ξέρουν.

Οι ζωές του θ’ αρχίσουν ξανά. Και θα το μάθουν.


Η παράσταση θα παρουσιάζεται μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2011

 

Παίζουν (αλφαβητικά):

Κωνσταντίνος Λεβαντής (Νταν)
Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ίζα)
Σάκης Τσινιάρος (Τρίφορ)

Συγγραφέας: Peca Stefan
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Λεμπέσης
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Λεβαντής

Σκηνικά: Θανάσης Παναγιώτου
Φωτισμοί: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Ενδυματολογική Επιμέλεια: Δήμητρα Τσινιάρου
Φωτογραφίες: Χάρης Χαϊδάκης
Graphic design: Στράτος Tρογκάνης

 

 

Ο συγγραφέας του έργου, Peca Stefan


Ο πολυπράγμων και πολυτάλαντος Peca Stefan, γεννήθηκε το 1982 στη Ρουμανία. Ασχολείται επαγγελματικά με τη συγγραφή θεατρικών έργων από το 1998. Το 2002 κέρδισε το βραβείο dramAcum prize (Ρουμανικό βραβείο για καλύτερο νέο έργο).


Θεωρείται ως ένας από τους πλέον καινοτόμους στο Ρουμανικό θέατρο. Στη χώρα του έχουν παρουσιαστεί επτά από τα έργα του, ενώ κάποια έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Τούρκικα, Ιταλικά και έχουν παρουσιαστεί σε Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Λονδίνο, Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία και Τσεχία.


Ανάμεσα στα βραβεία που έχει κερδίσει για τα έργα του, ήταν και το βραβείο Best play – Relationship Drama από το αγγλικό London Fringe Report για το “The Sunshine Play”. Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει έργο του στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Παράταση παραστάσεων για τον «Γενικό Γραμματέα» στην Πειραματική Σκηνή -Ι
22.02.2017 13:05
Έως το Σάββατο 4 Μαρτίου παρατείνονται λόγω μεγάλης επιτυχίας οι παραστάσεις του έργου «Ο Γενικός Γραμματέας» του Ηλία Καπετανάκη, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη.
«Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση»: Παράταση παραστάσεων
25.01.2017 12:48
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν ανακοινώνει την παράταση της παράστασης του έργου του Χάινερ Μύλλερ, «Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.
«Αγαπητή Ελένα»: παράταση παραστάσεων στο Θέατρο Επί Κολωνώ
09.01.2017 16:56
Παρατείνονται οι παραστάσεις μέχρι 9 Απριλίου για την βραβευμένη «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια, από την Ομάδα Νάμα στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και αλλαγή στο πρόγραμμα των παραστάσεων (από 5/2 η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα στις 8:15μμ, Τρίτη και Κυριακή στις 9:00μμ).
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Τ
20.05.2016 14:14
Το «Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα, από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi, παίρνει παράταση παραστάσεων για δύο ακόμα Δευτερότριτα, 23 έως 31 Μαΐου, στο Θέατρο Τ.
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.