Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Θέατρο Γιώργου Αρμένη: The Sunshine Play - Παράταση παραστάσεων

Θέατρο Γιώργου Αρμένη: The Sunshine Play - Παράταση παραστάσεων
Παράταση επτά παραστάσεων για το έργο The Sunshine Play σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λεμπέση που ...

παρουσιάζει η Πειραματική σκηνή «Νέων Θέατρο» του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη.  Το έργο είναι μία κωμωδία για αυτούς που δεν τα παρατάνε και είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν μια καινούρια αρχή.


Ο Νταν είναι εντελώς κατεστραμμένος... και το ξέρει. Η Ίζα είναι μάλλον απογοητευμένη... και το υποψιάζεται. Ο Τρίφορ είναι στον κόσμο του... και δεν έχει ιδέα. Οι τρεις τους, έχουν ραντεβού απόψε σε μία ταράτσα... και δεν το ξέρουν.

Οι ζωές του θ’ αρχίσουν ξανά. Και θα το μάθουν.


Η παράσταση θα παρουσιάζεται μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2011

 

Παίζουν (αλφαβητικά):

Κωνσταντίνος Λεβαντής (Νταν)
Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ίζα)
Σάκης Τσινιάρος (Τρίφορ)

Συγγραφέας: Peca Stefan
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Λεμπέσης
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Λεβαντής

Σκηνικά: Θανάσης Παναγιώτου
Φωτισμοί: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Ενδυματολογική Επιμέλεια: Δήμητρα Τσινιάρου
Φωτογραφίες: Χάρης Χαϊδάκης
Graphic design: Στράτος Tρογκάνης

 

 

Ο συγγραφέας του έργου, Peca Stefan


Ο πολυπράγμων και πολυτάλαντος Peca Stefan, γεννήθηκε το 1982 στη Ρουμανία. Ασχολείται επαγγελματικά με τη συγγραφή θεατρικών έργων από το 1998. Το 2002 κέρδισε το βραβείο dramAcum prize (Ρουμανικό βραβείο για καλύτερο νέο έργο).


Θεωρείται ως ένας από τους πλέον καινοτόμους στο Ρουμανικό θέατρο. Στη χώρα του έχουν παρουσιαστεί επτά από τα έργα του, ενώ κάποια έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Τούρκικα, Ιταλικά και έχουν παρουσιαστεί σε Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Λονδίνο, Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία και Τσεχία.


Ανάμεσα στα βραβεία που έχει κερδίσει για τα έργα του, ήταν και το βραβείο Best play – Relationship Drama από το αγγλικό London Fringe Report για το “The Sunshine Play”. Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει έργο του στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω… του Γιώργου Αρμένη στο Νέο Ελληνικό Θέατρο
04.02.2016 12:37
Το Νέο Ελληνικό Θέατρο, έχει προγραμματίσει για την κεντρική σκηνή από τις 12 Φεβρουαρίου 2016 έως τέλος της σεζόν, το έργο: «Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω…» του Γιώργου Αρμένη σε σκηνοθεσία του ίδιου και μουσική του Διονύση Τσακνή.
Δωδέκατη Νύχτα στο Θέατρο ΠΚ: παράταση παραστάσεων
27.01.2016 11:18
2η παράταση για την "Δωδέκατη Νύχτα" του Σαίξπηρ έως 13 Μαρτίου 2016, με τους ήρωές της να συνεχίζουν να μαγεύουν μικρούς και μεγάλους κάθε εβδομάδα στο Θέατρο ΠΚ στο Νέο Κόσμο.
Φάουστ του Γκαίτε: Παράταση 6 παραστάσεων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
25.01.2016 17:08
«Φάουστ» του Γκαίτε: το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο-ορόσημο της παγκόσμιας δραματουργίας, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου. Στον ρόλο του Φάουστ ο Νίκος Κουρής. Μεφιστοφελής ο Αργύρης Πανταζάρας. Μια παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με τη Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.
Εμείς, του Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν: παράταση παραστάσεων στο Θέατρο Άττις
14.01.2016 10:48
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν, λόγω της αυξημένης ανταπόκρισης του κοινού, ανακοινώνει την παράταση της παράστασης «Εμείς» μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.
Η Νοσταλγός, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: Νέα παράταση παραστάσεων στο θέατρο Αλκμήνη
10.12.2015 10:49
Λόγω της μεγάλης αποδοχής του θεατρόφιλου κοινού και των αλλεπάλληλων sold out της παράστασης "Η Νοσταλγός", ο Θίασος Λώτινος Ήλιος και η σκηνοθέτις Άννα Παπαμάρκου με χαρά ανακοινώνουν την 2η παράταση για 4 επιπλέον παραστάσεις του έργου στις 14, 15, 21 και 22 Δεκεμβρίου, στις 19.30.