Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ρυθμός Stage: Mια… εκτός προεκλογικού κλίματος βραδιά

Ρυθμός Stage: Mια… εκτός προεκλογικού κλίματος βραδιά
Μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά, μια συνύπαρξη του διαφορετικού, ένα live που αξίζει να το δείτε, τη Παρασκευή

5 Νοεμβρίου, σε... καθόλου προεκλογικό κλίμα, τρία διαφορετικά σχήματα υπόσχονται κέφι, υπέροχες  μουσικές και... ρυθμό, στο Ρυθμό Stage, στην Ηλιούπολη!

 

Dim.Kritikos feat. Lia Hide

O συνιδρυτής των Active Member, Δημήτρης Κρητικός, είναι γνωστός σήμερα με το όνομα Dj MCD και έχει πίσω του μια μεγάλη ιστορία η οποία τον φέρνει από συνεργάτη σε hip hop ονόματα όπως οι Going Through και οι FFC μέχρι το μυαλό πίσω από acts όπως Neverland, Funkytears και Influence.


Το 2007 έφτιαξε το project \"A Dog Named Rodriguez\" ενώ πρόσφατα έκανε παραγωγή στους Αρτέμη/ Ευθύμη και στον Dragon. Κομμάτια του από διάφορα project υπάρχουν σε σπουδαίες παγκόσμιες συλλογές όπως Electric Calm της Global Undergound και Buddha Bar του Ravin. Μαζί του στη βραδιά της 5ης Νοέμβρη,  η εξαιρετική Lia Hide.
www.myspace.com/djmcdgreece  // www.myspace.com/liahide
 

 

Kalliopi


H Καλλιόπη Σαρατσοπούλου και η μπάντα της επανέρχονται στα Αθηναϊκά stages μετά από τέσσερις μήνες και μας δίνουν μια πολύ καλή ευκαιρία να τους απολαύσουμε.

Η χαρισματική Καλλιόπη έχει ήδη δει τη κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ Around The World αν και η καριέρα της την έχει φέρει μέχρι τώρα σε πάμπολλα stages και εκτός Ελλάδας αλλά και στη  χώρα μας μαζί με καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Δάντης.
www.myspace.com/kalliopimusic
 

 

Em.Ma
Νέα παρουσία στα μουσικά πράγματα της Αθήνας, έχοντας ζήσει για χρόνια στη Νέα Υόρκη, η Εm.Ma φέρνει ένα διαφορετικό, «ξενικό» αέρα στη μουσική της και τον παντρεύει με ελληνικούς στίχους και ροκ φόρμες.


Έχει έτοιμο για κυκλοφορία τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Αντικαταπληκτικά» και το πρώτο της βίντεο, για το «Αυτό Που Ζητάς» όλα με τη φιλοσοφία του D.I.Y αλλά του… αμερικάνικου D.I.Y.  Στη σκηνή πάνω, καταπλήσσει! www.myspace.com/emmagreece

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Η Ευρυδίκη live στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 16:01
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στον "Ρυθμός Stage" στην Ηλιούπολη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Όλα αλλάζουν: Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης στο Ρυθμός Stage
19.04.2016 13:51
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης μετά τις πετυχημένες τους εμφανίσεις στο "Ρυθμός Stage", ανανεώνουν το ραντεβού τους την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά.
Αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση με τον Κώστα Μακεδόνα στο Ρυθμός Stage
12.04.2016 13:26
Τέσσερα βράδια μελοποιημένης ποίησης. Τέσσερις μεγάλες βόλτες σε ποιήματα που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε από τον Κώστα Μακεδόνα στο "Ρυθμός Stage" τις Δευτέρες 9, 16, 23 και 30 Μαΐου 2016.