Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Θέατρο Θεμέλιο: Μερικοί τον προτιμούν νεκρό του Βαγγέλη Δουκουτσέλη

Θέατρο Θεμέλιο: Μερικοί τον προτιμούν νεκρό του Βαγγέλη Δουκουτσέλη
Η μαύρη κωμωδία του Βαγγέλη Δουκουτσέλη με τον ευφάνταστο τίτλο «Μερικοί τον προτιμούν νεκρό» θα παρουσιαστεί από τους απόφοιτους και τελειόφοιτους της Δραματικής 

Σχολής «Θεμέλιο», από τις 6 Νοεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Θεμέλιο.


Δύο αδέλφια καταφτάνουν σε ένα χωριό της Θεσσαλίας για να παραστούν στο γάμο της μητέρας τους. Εκεί όμως τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ανακαλύπτουν ότι ο γαμπρός είναι κατά πολύ νεότερός της και αλβανικής καταγωγής.

Σαν να μη φτάνει αυτό μαθαίνουν κι από τη θεία τους για μια φήμη που κυκλοφορεί στο χωριό. Ότι στα χτήματα της μάνας τους υπάρχουν κρυμμένες λίρες από την Κατοχή. Δίχως να κρύψουν τις ρατσιστικές τους διαθέσεις αποφασίζουν να σταματήσουν το γάμο με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να σηκώσουν περίστροφο. Μια τρελή κωμωδία που μιλάει για την υποκρισία, την απληστία και την μεγαλομανία μέσα από γερές δόσεις μαύρου χιούμορ.

 

Σκηνοθεσία: Ζωζώ Ζάρπα
Σκηνικά – Κοστούμια: Έντα Δημοπούλου
Μουσική Επιμέλεια: Βαγγέλης Δουκουτσέλης - Πέτρος Νικολάου  

 

Παίζουν: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, Νατάσα Μήττα, Μαρία Μουζάκη, Πέτρος Νικολάου, Ηλίας Νομικός, Αλεξία Πετροπούλου, Κωνσταντίνα Σάννη, Γιώργος Τάτσης, Χριστίνα Τσιάπα, Παύλος Φαλούτσος

Σχετικές ειδήσεις
Λαμπεντούζα, του Άντερς Λουστγκάρτεν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
18.10.2016 15:24
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει το έργο του Άντερς Λουστγκάρτεν, Λαμπεντούζα, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
No exit (Κεκλεισμένων των θυρών) του  Ζαν Πωλ Σαρτρ στο Θέατρο Αυλαία
30.09.2016 13:45
Η Θεατρική ομάδα ριSκο και το Αβέρτο Θέατρο παρουσιάζουν το έργο του Γάλλου φιλόσοφου και συγγραφέα Ζαν Πωλ Σαρτρ, ΝΟ ΕXIT (“Κεκλεισμένων των θυρών”) σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου στο “Θέατρο Αυλαία” στη Θεσσαλονίκη από τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio στο Θέατρο Olvio
04.08.2016 14:35
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio πρόκειται να παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Θέατρο Olvio, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.
Λούλα, του Β. Ραπτόπουλου: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
16.03.2016 10:31
Νέος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου για το μυθιστόρημα που σόκαρε, δίχασε, ενθουσίασε και ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο. Η «Λούλα» του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, μία πολιτική πορνογραφία αυστηρά ακατάλληλη για ανηλίκους, επιστρέφει από την ομάδα Elephas Tiliensis, από 26 Μαρτίου έως 24 Απριλίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.15.
Λούλα, του Βαγγέλη Ραπτόπουλου για πρώτη φορά στο θέατρο από την ομάδα Elephas tiliensis
16.12.2015 16:49
Το μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, “Λούλα”, που σόκαρε, δίχασε και ενθουσίασε, μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο από την ομάδα Elephas tiliensis. Η παράσταση, που είναι είναι αυστηρά ακατάλληλη για ανηλίκους, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, από 1 Φεβρουαρίου 2016.