Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Θέατρο Θεμέλιο: Μερικοί τον προτιμούν νεκρό του Βαγγέλη Δουκουτσέλη

Θέατρο Θεμέλιο: Μερικοί τον προτιμούν νεκρό του Βαγγέλη Δουκουτσέλη
Η μαύρη κωμωδία του Βαγγέλη Δουκουτσέλη με τον ευφάνταστο τίτλο «Μερικοί τον προτιμούν νεκρό» θα παρουσιαστεί από τους απόφοιτους και τελειόφοιτους της Δραματικής 

Σχολής «Θεμέλιο», από τις 6 Νοεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Θεμέλιο.


Δύο αδέλφια καταφτάνουν σε ένα χωριό της Θεσσαλίας για να παραστούν στο γάμο της μητέρας τους. Εκεί όμως τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ανακαλύπτουν ότι ο γαμπρός είναι κατά πολύ νεότερός της και αλβανικής καταγωγής.

Σαν να μη φτάνει αυτό μαθαίνουν κι από τη θεία τους για μια φήμη που κυκλοφορεί στο χωριό. Ότι στα χτήματα της μάνας τους υπάρχουν κρυμμένες λίρες από την Κατοχή. Δίχως να κρύψουν τις ρατσιστικές τους διαθέσεις αποφασίζουν να σταματήσουν το γάμο με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να σηκώσουν περίστροφο. Μια τρελή κωμωδία που μιλάει για την υποκρισία, την απληστία και την μεγαλομανία μέσα από γερές δόσεις μαύρου χιούμορ.

 

Σκηνοθεσία: Ζωζώ Ζάρπα
Σκηνικά – Κοστούμια: Έντα Δημοπούλου
Μουσική Επιμέλεια: Βαγγέλης Δουκουτσέλης - Πέτρος Νικολάου  

 

Παίζουν: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, Νατάσα Μήττα, Μαρία Μουζάκη, Πέτρος Νικολάου, Ηλίας Νομικός, Αλεξία Πετροπούλου, Κωνσταντίνα Σάννη, Γιώργος Τάτσης, Χριστίνα Τσιάπα, Παύλος Φαλούτσος

Σχετικές ειδήσεις
Φανταστικότητα, στο Θέατρο Πόλη
06.02.2017 12:16
Η παράσταση "Φανταστικότητα", του Βαγγέλη Λεμπέση, παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόλη από 15 Φεβρουαρίου.
Το δάνειο, συνεχίζεται στο Θέατρο Γκλόρια
16.01.2017 16:42
Μετά από ενάμιση χρόνο μεγάλης επιτυχίας, Το δάνειο του Τζόρντι Γκαλθεράν, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντελή Δεντάκη, «μετακομίζει» από το Θέατρο του Νέου Κόσμου στο Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ, για 10 μόνο παραστάσεις.
Μια μέλισσα τον Αύγουστο, στον Πολυχώρο Vault
14.12.2016 10:45
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη “Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο”, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη, από 19 Δεκεμβρίου 2016 έως 9 Απριλίου 2017, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.
No exit (Κεκλεισμένων των θυρών) του  Ζαν Πωλ Σαρτρ στο Θέατρο Αυλαία
30.09.2016 13:45
Η Θεατρική ομάδα ριSκο και το Αβέρτο Θέατρο παρουσιάζουν το έργο του Γάλλου φιλόσοφου και συγγραφέα Ζαν Πωλ Σαρτρ, ΝΟ ΕXIT (“Κεκλεισμένων των θυρών”) σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου στο “Θέατρο Αυλαία” στη Θεσσαλονίκη από τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio στο Θέατρο Olvio
04.08.2016 14:35
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio πρόκειται να παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Θέατρο Olvio, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.