Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

O Δημήτρης Βασαλάκης και ο Σάκης Μπιλάλης στο Ghost House

O Δημήτρης Βασαλάκης και ο Σάκης Μπιλάλης στο Ghost House
Ένας παλιός Τερμίτης, ο Δημήτρης Βασαλάκης & ο Σάκης Μπιλάλης με το συγκρότημά του «οι ΑΛΛΟΙ» με guest τον

«Λαθρεπιβάτη» Γιάννη Νικολάου θα εμφανιστούν για δύο βραδιές στις 3 και στις 10 Νοεμβρίου στο Ghost House στου Ψυρρή.

 

Μετά το «ανθρωπάκι» το «πώς θα επιζήσω», «φευγάτο ταξίδι», «τι θέλεις άλλο» και «η βάρδια», κομμάτια σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Βασαλάκη που γνώρισαν επιτυχία και τραγουδήθηκαν από γνωστούς ερμηνευτές όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Κατσιμίχας, τώρα ο Δημήτρης Βασαλάκης παρουσιάζει τη νέα του προσωπική δουλειά.

 

Μαζί του o Σάκης Μπιλάλης με το το συγκρότημά του «οι ΑΛΛΟΙ» με τα δικά τους νέα τραγούδια! 

 

Ύστερα από μια πορεία δύο ετών με πολλά lives σε σκηνές και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, παρέα με γνωστούς δημιουργούς και καλλιτέχνες , o Σάκης Μπιλάλης το 2010 αποδέχεται πρόταση για συνεργασία µε τον πρώην «ΤΕΡΜΙΤΗ» Δηµήτρη Βασαλάκη και συμμετέχει στο νέο του cd ο οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Στη μοναξιά των άστρων».

Στο νέο CD του Δημήτρη Βασαλάκη εκτός από το συγκρότημα «οι ΑΛΛΟΙ» συμετέχουν και δυο γνωστοί τραγουδιστές έκπληξη!

Οι δυο αυτές βραδιές στο Ghost House υπόσχονται δυνατές μουσικές συγκινήσεις με νέα τραγούδια, παλιές μεγάλες επιτυχίες από τους «ΤΕΡΜΙΤΕΣ» και διασκευές γνωστών κομματιών της ροκ και έντεχνης ελληνικής σκηνής.

Στις δύο αυτές μοναδικές εμφανίσεις στο Ghost House (3/11 & 10/11) θα συμπράξουν για πρώτη φορά επι σκηνής, με τη φιλική συμμετοχή του «ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ» Γιάννη Νικολάου.

 

Παίζουν και τραγουδούν

 

Δημήτρης Βασιλάκης

Οι Άλλοι: Σάκης Μπιλαλής (Κιθάρα & τραγούδι), Δήμητρα – Χριστίνα (Τραγούδι), Παναγιώτης Αρσένης (Ηλ. Κιθάρα), Ισαάκ Τεπελένης (Πλήκτρα), Ζήσης Τσούλης (Ηλ. Μπάσο),  Κωνσταντίνα Παπαβλάχου (Ντράµς)

guest ο «Λαθρεπιβάτης» Γιάννης Νικολάου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Μπάκουλης στο Γυάλινο Upstage
09.01.2017 11:29
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του κουαρτέτο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
O Δημήτρης Μυστακίδης στο Kremlino
30.11.2016 16:14
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μας ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Εσπεράντο, τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Σταυρό του Νότου
20.10.2016 16:44
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μάς ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Jazz Democracy Εν Κινήσει: Ο Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει ποιήματα στο Νομισματικό Μουσείο
20.09.2016 17:19
Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και εκπαιδευτικός Δημήτρης Βασιλάκης σε μία ξεχωριστή εμφάνιση στο Café του Νομισματικού μουσείου.