Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Υδάτινη κάθαρση...

Υδάτινη κάθαρση...
Από τις 19 Οκτωβρίου στο Bios θα ανακαλύψετε όσα το νερό γνωρίζει και μπορεί να εξαγνίσει μέσα από ένα δραματοποιημένο αφήγημα του Δημήτρη Τσεκούρα, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καταλειφού.

Από τις 19 Οκτωβρίου στο Bios θα ανακαλύψετε όσα το νερό γνωρίζει και μπορεί να εξαγνίσει μέσα από ένα δραματοποιημένο αφήγημα του Δημήτρη Τσεκούρα, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καταλειφού.

Πρόκειται για μία θεατρική παράσταση με κεντρικό ήρωα ένα μικρό αγόρι, που γίνεται έφηβος και στη συνέχεια άντρας. Μέσα από αυτήν την πορεία ανακαλύπτει τη ζωή, το Θεό, την αγάπη και τον έρωτα. Προπάντων, όμως, ανακαλύπτει την ακεραιότητα και τη δύναμη του νερού, που βρίσκεται παντού.

Το νερό, μετά από όλα τα παιχνίδια και τα βάσανα της ζωής , μετά από την σχέση στοργής με την Μητέρα και την επιβλητική σχέση με τον Πατέρα, μετά από την ομορφιά και την απογοήτευση του έρωτα, θα τον εξαγνίσει.

Ακριβώς μόλις τρελαθεί από τις εμπειρίες που διένυσε στη δική του πορεία της ζωής, ακριβώς μόλις ταυτιστεί με πτηνό, όπως η κότα, που έχει φτερά αλλά είναι ανίκανη να πετάξει, τότε κάποιος θα τον οδηγήσει στη λίμνη και το νερό θα του χαρίσει πάλι τον εαυτό του.

Info
Το νερό γνωρίζει
Από 19 Οκτωβρίου
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00
Πολυχώρο BIOS, Πειραιώς 84, τηλ.: 210 3425335
Παίζει και αφηγείται ο Στάθης Μαντζώρος
Σκηνικά- Κοστούμια: Εύα Μανιδάκη
Επιμέλεια Κίνησης: Μαριέλα Νέστορα
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Φωτογραφία : Δημήτρης Καρπέτης
Τιμές Εισιτηρίων: 17 ευρώ, 12 ευρώ φοιτητικό
http://www.tonerognorizei.blogspot.com/

Σχετικές ειδήσεις
Ο
18.01.2017 16:08
Ο Κωνσταντίνος Ντέλλας, ανεβάζει στο "Από Μηχανής" το εμβληματικό έργο του Lorca "Ματωμένος γάμος" στην καινούργια μετάφραση του Δημήτρη Τσεκούρα και σε πρωτότυπη μουσική του Cayetano.
Η εξομολόγηση ενός βαμπίρ - Η φθορά, του Δημήτρη Τσεκούρα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
07.10.2016 12:28
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίoυ 2016 κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου το έργο του Δημήτρη Τσεκούρα, Η εξομολόγηση ενός βαμπίρ - Η φθορά.
Θέατρο Πάνθεον: Οι παραστάσεις της νέας σεζόν 2016 - 2017
05.10.2016 11:57
Με μεγάλη επιτυχία έγινε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η συνέντευξη Τύπου στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ για τις φετινές παραγωγές: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι» σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.
Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Aλκμήνη
29.09.2016 11:43
Η παράσταση Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη, που ξεκίνησε στο περυσινό Off Off Athens Theatre Festival παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Ζωρζίνας Τζουμάκα, από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις.
Ας ερχόσουν για λίγο, του Δημήτρη Μαλισσόβα: Νέες παραστάσεις στον Ελληνικό Κόσμο
19.04.2016 12:45
Με νέες ημέρες παραστάσεων, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που ήδη γνωρίζει, θα συνεχίσει μετά το Πάσχα η παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο» του Δημήτρη Μαλισσόβα, στο «Θέατρον», του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.