Νέα ονόματα αλλά και καλλιτέχνες με αρκετά χρόνια στο μουσικό χώρο φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage …

Κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει συμβουλεύουν οι ΑντιΣτρες που εμφανίζονται την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Οι ΑντιΣτρές είναι ένα πενταμελές ελληνόφωνο group που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2003 από τον Τάσο Μεταξά. Κινείται στα όρια του Hard Power-Pop με έμφαση στον έντονο, αλλά μελωδικό ρυθμό.

Τον Δεκέμβριο του 2008, κυκλοφόρησαν την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο “ΕΡΩΤΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ”, με ετικέτα Feedback Sound και διανομή από το Μουσικό Ταχυδρομείο. Το CD, περιείχε 12 τραγούδια, σε μουσική και στίχους του Τάσου Μεταξά.

Το διάστημα αυτό, ετοιμάζουν την δεύτερη δουλειά τους με τίτλο “Μικρές Ιστορίες για περιόδους κρίσης”. Η παράστασή τους έχει τίτλο «Κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει». Το κοινό θα απολαύσει «30 μουσικές εικόνες» για περιόδους κρίσης! Έκπληξη θα αποτελέσουν οι guests που θα πλαισιώσουν τη μπάντα.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

Σειρά έχουν την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου οι KOLLEKTIVA & FRIENDS που συνεχίζουν όπως κάθε Πέμπτη στον Ρυθμό. Αυτή την Πέμπτη μαζί τους οι Magic De Spell.

Οι KollektivA γιορτάζουν μαζί με 4 σπουδαίους φίλους τους την κυκλοφορία από τη Lyra του νέου τους δίσκου “Kollektiva”, σε επιμέλεια παραγωγής του Μάνου Ξυδούς, την επιτυχία του «Μαίρη μην λυπάσαι πια» που ενορχήστρωσαν και έπαιξαν με τον Μάνο στον τελευταίο του δίσκο «Όταν θα φύγω ένα βράδυ από δω» και την συμμετοχή τους στον νέο δίσκο των ΝΕΒΜΑ «ΝΕΒΜΑτικά Δικαιώματα» με το τραγούδι «Χειμώνας».

Ρυθμός και ενέργεια, τέχνη και ψυχαγωγία, μουσική & video art, νέες δημιουργίες και αγαπημένες μελωδίες με διαφορετική ματιά! Μια ιδέα που εξαπλώνεται.. Μια ιδέα που παρασύρει… Όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν την πολλά υποσχόμενη συνταγή των 4 εμφανίσεων των KollektivA στο Ρυθμός Stage.  Οι πρωτοποριακοί συνοδοιπόροι  «Eyellusion Team» με 3D Animation και video art αναλαμβάνουν την οπτικοποίηση των μουσικών συνειρμών..

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Λιόλιος με το σχήμα του, παρουσιάζει τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τι είναι η αγάπη τελικά», αλλά και διασκευές από τη ροκ-έντεχνη σκηνή, ελληνική και ξένη.

Οι ήχοι του χθες συναντάνε το σήμερα σε μια «δυνατή» μουσική παράσταση φτιαγμένη για νοσταλγούς και μη. Η ιδιαίτερη μουσική του έκφραση είναι βέβαιο ότι θα αγγίξει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

Στο τέλος της εβδομάδας, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, θα συναντήσουμε στο Ρυθμό τους ΚΑΡΜΑ

Οι ΚΑΡΜΑ δημιουργήθηκαν το 1998. Από τότε έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε πολλές άλλες πόλεις. Έχοντας καταφέρει να έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, παίζοντας αρχικά διασκευές γνωστών rock τραγουδιών ‘80s και ‘90s και αργότερα δικές τους δημιουργίες.

Επίσης έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα festival μαζί με καλλιτέχνες όπως τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Raining Pleasure, Magic de spell, Μωρά στη φωτιά κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τη συμμετοχή των: Βασίλη Παπακωσταντίνου, Ελισσάβετ Καρατζόλη, Διονύση Κωτσάκη και Λεωνίδα Σώζο, παραγωγή των Groove House Studios.

Στις 31/10/2010 θα απολαύσουμε τους ΚΑΡΜΑ μαζί με φίλους τους, σε μια εκρηκτική ροκ βραδιά, γεμάτη από δυνατούς ήχους και μελωδίες. Θα μας ταξιδέψουν στις δικές τους δημιουργίες και εμπνεύσεις σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και διασκευές από την ελληνική και ξένη rock σκηνή.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό