Η Gallery Kourd στο Λυκαβηττό, εγκαινιάζει την ατομική έκθεση του Ομότιμου Καθηγητή Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και

ζωγράφου Άρη Λιάκου. Ο κύριος Θάνος Χρήστου, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σημειώνει για το έργο του: « …στο έργο του Λιάκου μπορεί να πάρει κάποιος μια μικρή γεύση όλων αυτών των στοιχείων που ταλανίζουν τον δημιουργό μέχρι να δικαιωθεί αυτός από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αναζητήσεις του σε διαφορετικές τεχνικές και θεματογραφικές περιοχές, η ανανέωση των εκφραστικών του μέσων, η συνέπεια των διατυπώσεών του είναι οι σταθερές που δίνουν ένα σύνολο έργων που χαρακτηρίζεται για τη μεστότητα, το γόνιμο χαρακτήρα, την αλήθεια των προθέσεων και την ωριμότητά του…».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και ώρα 20:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2010.

Τη Δευτέρα 29η Νοεμβρίου 2010 και ώρα 20:30 θα λάβει χώρα ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή με θέμα «Η ζωγραφική της ψύχωσης» και θα ακολουθήσει coctail για τους παρευρισκομένους. Κατάλογος με κείμενο του Γιώργου Δερμάτη Δρ. Ιστορίας του Πανεπιστημίου Louvain-la-Neuve συνοδεύει την έκθεση.