Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σκιών Ιστορίες

Σκιών Ιστορίες
Ο θεατρικός δημιουργός και Σκιοπαίκτης, Ηλίας Καρελλάς συμπράττει με τη θεατρολόγο και κουκλοπαίκτρια Αναστασία Παράβα, σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο Θέατρο Σκιών όλου του κόσμου.

Ο θεατρικός δημιουργός και βραβευμένος Σκιοπαίκτης, Ηλίας Καρελλάς συμπράττει με τη θεατρολόγο και κουκλοπαίκτρια Αναστασία Παράβα, σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο Θέατρο Σκιών όλου του κόσμου, που θα αρχίσει από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11 στο Θέατρο Προσκήνιο.

Πρόκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι ανάμεσα στο φως και τη σκιά, στα χρώματα και τα σχήματα, το όνειρο και τη φαντασία, το σπαρταριστό χιούμορ και την αυθεντική συγκίνηση.

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία όπου ο Καραγκιόζης και άλλοι αγαπημένοι χάρτινοι ήρωες, ξεπηδούν από μικρές και μεγάλες βαλίτσες, που συνθέτουν το εμπνευσμένο σκηνικό της παράστασης, για να μοιραστούν με τα παιδιά μυστικά κρυμμένα στα βάθη του χρόνου.

Οι παραστάσεις αυτές είναι ένας σπάνιος συνδυασμός δραματοποιημένης αφήγησης, παράστασης Καραγκιόζη και θεατρικού παιχνιδιού. Συντροφιά με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη.

Να σημειωθεί ότι ο Θίασος Ηλία Καρελλά για τέταρτη συνεχή χρονιά βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Πολιτισμού και στηρίζει με τις παραστάσεις του, Το Χαμόγελο του Παιδιού!

ΙNFO
Θίασος Ηλία Καρελλά
www.iliaskarellas.gr
Τηλ/ φαξ: 210 77 77 104, 210 77 77 124, 210 77 78 108
Email ilias_karellas@yahoo.gr

Σχετικές ειδήσεις
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς - Ιστορίες με ζώα, από τους AbOvo και τους 4Frontal στο Bios
08.11.2016 10:51
Οι AbOvo και οι 4Frontal, δύο από τις σημαντικότερες νεανικές θεατρικές ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας διηγούνται από τη σκηνή του Bios ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa, σε μια κωμική και μουσική παράσταση: Είσαι ένα Κτήνος, Βίσκοβιτς: Ιστορίες με ζώα που μοιάζουν με ανθρώπινες ιστορίες κατι σαν τον Αίσωπο ή τόσες άλλες ιστορίες (της παγκόσμιας λογοτεχνίας)... ξέρετε τώρα...
05.10.2016 14:52
Τρείς γυναίκες, Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής.
Η Ασπίς και το Συμπόσιο, Μενάνδρου και Λουκιανού σε καλοκαιρινή περιοδεία
22.06.2016 14:41
«Η ασπίς και το συμπόσιο», μια μεγάλη υπερπαραγωγή της εταιρείας «Ανθός», ξεκινάει ένα μαγευτικό καλοκαιρινό ταξίδι σε περισσότερους από 20 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.
Οι Μικρές Ιστορίες Φόνων επιστρέφουν στον Πολυχώρο Vault
11.03.2016 10:58
Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει για 2η χρονιά, για 20 μόνο παραστάσεις, τις «Μικρές Ιστορίες Φόνων» του Παναγιώτη Μπρατάκου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά.