Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Vibrators στη Θεσσαλονίκη

Οι Vibrators στη Θεσσαλονίκη
Oι θρυλικοί Vibrators, πρωτοπόροι του punk rock, έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να διδάξουν στους επίδοξους συνεχιστές τους πως να διατηρείς άσβεστη

τη φλόγα μετά από δεκαετίες. Οι The Vibrators, γέννημα-θρέμα της λονδρέζικης punk σχολής είναι ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα της punk σκηνής με τριάντα και πλέον χρόνια ιστορία.

Δημιουργήθηκαν το 1976 από τον Ian “Knox” Carnochan και στην πρώτη τους συναυλία ήταν support των Stranglers. Παιδιά της εργατικής τάξης από το βόρειο Λονδίνο, γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς από gigs που κάνουν σε clubs του Camden Town. Το big break έρχεται με τη συμμετοχή τους στο ιστορικό «The 100 Club Punk Rock Festival» όπου συμμετέχουν με συγκροτήματα όπως οι Sex Pistols, οι Clash, οι Buzzcocks, οι Siouxsie & the Banshees.


To 1976 κυκλοφορούν τα singles «We dancing» και «Pogo Dancing» - προάγγελοι του πρώτου τους album Pure Mania, που ανακηρύχτηκε από το Guinness Encyclopedia of Popular Music, ένα από τα καλύτερα punk albums όλων των εποχών.
  
Οι punk δυναμίτες Vibrators, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά τους στη μουσική βιομηχανία με τραγούδια όπως το «Automatic Lover», «Judy Says (Knock You In The Head)» – που περιλαμβάνεται στη λίστα του περιοδικού Mojo ως ένα από τα καλύτερα punk rock singles όλων των εποχών - και το \"Baby Baby\", κρατούν ψηλά τη σημαία του punk.


Mε τα ιδρυτικά τους μέλη, Ian «Knox» Carnochan, και John «Eddie» Edwards, και φυσικά τον ανυπέρβλητο Pete (κολλητός και θρυλικό μέλος των UK Subs) θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, για μία μοναδική συναυλία, φόρο τιμής στo punk-rock, όπου θα ερμηνεύσουν τα μεγαλύτερα hits της καριέρας τους καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους album «Under the Radar», μία επιστροφή στο μελωδικό punk, που ξυπνάει μνήμες από τα «Pure Mania» και «V2».

Opening Act: De Sades, Mighty Shakers & Daytime Thief

 


Σχετικές ειδήσεις
Dimitris Tasenas and The Soul Vibrators ft. Matthaia σε ένα γιορτινό live στο Faust
19.12.2016 14:58
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Dimitris Tasenas and The Soul Vibrators έρχονται στο Faust για να μας μαγέψουν με ένα πρόγραμμα γιορτινό, εντελώς ξεσηκωτικό και χορευτικό!
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators live στη σκηνή του Skrow Theater
18.11.2016 10:18
Το Skrow theater εγκαινιάζει από το Νοέμβριο ένα νέο concept: Τα Skrow Concerts. Αυτό το μήνα, την Πέμπτη 24  Νοεμβρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του skrow θα φιλοξενήσει τους Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators.
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators live στο café του Νομισματικού Μουσείου
30.09.2016 10:47
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, οι SV παρουσιάζουν την πλέον ακουστική εκδοχή της μουσικής τους ή κατά την προσφιλή ονομασία των 90's “unplugged”.
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators - Starlight Acoustic II live στο Νομισματικό Μουσείου
17.06.2016 12:11
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν τον Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. To Psych Rock και Garage, αλλάζουν όψη και το Café του Νομισματικού Μουσείου γεμίζει με ηχοχρώματα που προσεγγίζουν την folk, country και πρώιμη rock n roll περίοδο.
Οι ΕΚΜΕΚ live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
22.02.2016 12:31
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο club του Σταυρού του Νότου στην Αθήνα και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη.