Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Zebra Tracks και Mary\'s Flower Superhead σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Zebra Tracks και Mary\'s Flower Superhead σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Δύο από τις πιο χαρακτηριστικές χορευτικές indie μπάντες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, γιορτάζουν με τον δικό τους

τρόπο και εμφανίζονται μαζί live στον ανανεωμένο χώρο του Bios, με το πιο σύγχρονο ηχοσύστημα και visuals σε ένα \"doubleface\" showcase.

Οι Zebra Tracks μετά από το ντεμπούτο τους \"A family picture from...\" και ένα γεμάτο συναυλιακό καλοκαίρι σε ελληνικά και ευρωπαϊκά φεστιβάλ, κλείστηκαν στο στούντιο για να δουλέψουν όλοι μαζί σαν σύνολο σε ολοκαίνουριες συνθέσεις που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό τους.

 

Νέοι ήχοι, νέες ενορχηστρώσεις, νέες μουσικές κατευθύνσεις και πειραματισμός σε κομμάτια που πρόκειται να αποτελέσουν το tracklist του δεύτερου άλμπουμ τους.

 

Οι Mary\'s Flower Superhead, κύριοι πρεσβευτές του indie ήχου στη Θεσσαλονίκη, θα ανέβουν ακόμα μια φορά στη σκηνή της Αθήνας που τους ακολουθεί πιστά και μετά το πρώτο τους άλμπουμ \"Sway\" και την εμφάνισή τους στη Γαλλία, θα παρουσιάσουν εκτός του δίσκου, νέα, εξίσου groovy και περισσότερο ατμοσφαιρικά κομμάτια.

 

Το live θα ηχογραφηθεί και θα αποτελέσει υλικό μελλοντικής κυκλοφορίας.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χιλιανοί psych pop rockers Föllakzoid live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 14:46
Φέροντας δικαίως την φήμη μίας από τις σημαντικότερες και ταχύτερα ανερχόμενες δυνάμεις του παγκόσμιου psych rock ήχου, οι Χιλιανοί psych pop rockers Föllakzoid θα βρεθούν στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Οι Βρετανοί Antimatter για δύο συναυλίες στην Ελλάδα
05.08.2016 17:11
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, οι Βρετανοί Antimatter θα βρεθούν σε Θεσσαλονίκη (Μαύρη Τρύπα) και Αθήνα (Death Disco) αντίστοιχα, για να παρουσιάσουν νέο και παλαιότερο υλικό, τιμώντας την παράδοση που τους θέλει να περιοδεύουν εκτενώς στον κόσμο για κάθε νέα τους κυκλοφορία.
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Η Ενάτη του Μπετόβεν για την Ημέρα της Ευρώπης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 11:55
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζουν μαζί την ‘Ημέρα της Ευρώπης’ στις 9 Μαΐου 2016, με την κολοσσιαία Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, με την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.