Παράταση μιας εμφάνισης για τον Γιώργος Δημητριάδη στη μουσική σκηνή Οξυγόνο Live. Όσοι δεν το είδατε λοιπόν, σπεύσατε! Μαζί του επί σκηνής, special guest ο Στάθης

Δρογώσης!

Η extra αυτή εμφάνιση του Γιώργου Δημητριάδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010.

Με 10 albums ήδη στο βιογραφικό του και τελευταίο το διπλό live δίσκο «Γιώργος Δημητριάδης Live – 15 χρόνια εφηβείας» και έχοντας μαζί του δύο νέα παιδιά, τη Στέλλα Πιλάτη και τον Νίκο Γώγο με τους αντίστοιχους δίσκους «Αυτός Ο Κόσμος Θα Μείνει Αρσενικός» και «Κρυμμένος Θησαυρός», o δημιουργός των «Σα να μην πέρασε μια μέρα», «Όσα μου έχεις χαρίσει», «Ξύπνα! Φτάσαμε», «Της καρδιάς σου ο βασιλιάς», «Κάνε κάτι», «Πέντε λεπτά ακόμη», «Ένα βράδυ λιγότερο» ανεβαίνει στη σκηνή του “Οξυγόνο live!” για να μας ταξιδέψει.

Ο Νίκος Γώγος και η Στέλλα Πιλάτη είναι από τα καλύτερα παραδείγματα της σύγχρονης pop/rock μουσικής. Η εξαμελής μπάντα του επανδρωμένη με τους καλύτερους μουσικούς, αποδίδει το μέγιστο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα σε ένα  πρόγραμμά που αποτελεί το πάντρεμα της πορείας του Γιώργου Δημητριάδη μέχρι σήμερα, μαζί με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε από την διεθνή ροκ μουσική σκηνή. Ένα πρόγραμμα διάρκειας περίπου 3,5 ωρών γεμάτο από καλές, ρυθμικές μουσικές και πολύ ενέργεια!